Never Back Down
Üye
ŞUAN ÇEKEMEM AMA SGP NİN SİTESİNDEKİ RESİMLERDEN FARKI YOK ONU SÖYLEYEBİLİRİMNasıl peki ?
Bir resim çekip gönderir misiniz ? Bende almayı düşünüyorum ...
ŞUAN ÇEKEMEM AMA SGP NİN SİTESİNDEKİ RESİMLERDEN FARKI YOK ONU SÖYLEYEBİLİRİMNasıl peki ?
Bir resim çekip gönderir misiniz ? Bende almayı düşünüyorum ...
Never Back Down post: 6633132' Alıntı:Şu Saat itibariyle Lg g2 Sgp Kılıf Sipariş Ettim Alınca Size Görüşlerimi Bildireceğim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben de siparis ettim az once ulasti elime.Biraz agirlasti ve kalinlasti pek onemli degil bence.Ama cok sIk gorunuyor.Tavsiye ederim metal slate rengini de...Bende aynisindan bu aksam siparis ettim gittigidiyor dan..
Hayirli olsun cok hos duruyor.Lacivert olanı sipariş ettim pazartesi akşamı. Bugün dağıtımda diyordu kargo gelmedi. Yarın sabah elime ulaşır kesin. Merak ediyorum açıkçası
metal slate petrol mavisi olarak geciyor.Benim telefon siyah.Sen hangi rengini aldin ?
Petrol mavisi var ya,konuda ki arkadasin aldigi hani ben onu siparis ettim .
Senin dedigin renk hangisi ?
Benim telefon beyaz bu arada
Kesinlikle cok iyi durur.Bende onu aldım. Yarın sabah elimde olur inşallah. Beyaza çok güzel olacağını dusunuyorum.
abi eski kılıfımı geri istiyorum yaYarın sabah gelir kesin .
Merakla beklemekteyim .![]()
aynen öyle sende varsa takas edelim 2tane var diye duydum sendeLG nin gönderdiği fonksiyonel kılıfımı diyorsun kardeşim ?

hocam kullanmıyorsan takaslayalım ya sgp metal slate var bende1 tane var kardeşim .
Yanlış duymuşsun ...

On taraf ta mi var?allah allah bende sadece arka kapak var.Kılıf elime geçti ...
Pek beğendiğim söylenemez . Telefonu kaba yaptı gibi ...
Arkasındaki bölümün çıkabiliyor olması ayrı bir farklılık katmış .