Sgp turkiye sitesiNereden sipariş ettiniz ..?
Gerçekten güzel görünüyor ...
Beyazda lacivert güzel durmaz.49 TL imiş fiyatı...
Benim cihazım beyaz .
Hangisi olur acaba ?
Siyah düşünüyorum da ... Lacivertte güzel sanki ....
Arkadasim aldi gayet guzel durruyorBeyazda lacivert güzel durmaz.
Zevk meselesi.Arkadasim aldi gayet guzel durruyor
LaciverSiyah ile lacivert arasında kaldım .
Kararsızlıktan gerçekten kötü ...
Guzel kilif
öyle diyorsunda bu kılıfın 49tlden ucuzunu bulamadım henüzBende S4 için sipariş ettim ama kendi sitesinde fiyatlar çok yüksek ve vade farkı alıyor. Gittigidiyordan çok daha ucuza ve 6 taksit ile aldım. Benimde henüz elime ulaşmadı dün akşam siparis verdim büyük ihtimal yarın elime geçer.
49 tl en ucuzu bu kılıfın normal fiyati 60 tl hatta spigen tr sayfasında 70 tl ye veriliyor.
öyle diyorsunda bu kılıfın 49tlden ucuzunu bulamadım henüz
50tlye gitti gidiyorda falan adamlar yanında 3tane kıytırık jelatin veriyorlar
onun içinde bilmediğim yerden almak istemem
şuan benim aldığım kılıf 49TL49 tl en ucuzu bu kılıfın normal fiyati 60 tl hatta spigen tr sayfasında 70 tl ye veriliyor.
Bende 52 tl ye aldım gittigidiyordan. Feci şekilde stok sorunu sorunu var hiç bir yerde lacivert kalmamış, spigen ürün yetiştiremiyormuş bende kırmızı renklisini aldım. Stoklara girince de lacivertini alacağım.şuan benim aldığım kılıf 49TL
stok sorunu vardı 3-4gün önce şimdi 2.posta stoklar geldi şuanlık bi sorun yokBende 52 tl ye aldım gittigidiyordan. Feci şekilde stok sorunu sorunu var hiç bir yerde lacivert kalmamış, spigen ürün yetiştiremiyormuş bende kırmızı renklisini aldım. Stoklara girince de lacivertini alacağım.
Not: Yukarıdaki yazım S4 ile alakalı, G2'de stok sorunu var mı bilmiyorum.
GeldiGeldi mi ürününüz ?