Öneri Lg G2 Mi Iphone 5 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Herkese cevapları için çok teşekkür ederim özellikle hphphp kardeşim Allah senden razı olsun bana dogru yolu gosterdin lg g2 alcam ama bide güzel saglam bi kilif(sadece silikon gibi on tarafi kapatmayacak) bulabilirsem teknosadan 32 gb alcam 1700 e denk geliyor ve en azindan güvenilir yani kilif önerisi bekliyorum

MaxipmaN

Üye
sanki pikselleri sayılıyoya iphonenin erkanına baktınız mı hiç pikseli düşük olabilir ama o bir retina ve 4inç!!!

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Luck Star

Luck Star

Üye
Herkese cevapları için çok teşekkür ederim özellikle hphphp kardeşim Allah senden razı olsun bana dogru yolu gosterdin lg g2 alcam ama bide güzel saglam bi kilif(sadece silikon gibi on tarafi kapatmayacak) bulabilirsem teknosadan 32 gb alcam 1700 e denk geliyor ve en azindan güvenilir yani kilif önerisi bekliyorum

kardeşim Spigen Slim Armor al tavsiyem şiddetle hemden. yada QuickWindows kılıf al orjinal lg ninbuyur
sanki pikselleri sayılıyoya iphonenin erkanına baktınız mı hiç pikseli düşük olabilir ama o bir retina ve 4inç!!!

iphone kötü diyen yok . ama kuşkusuz lg g2 den s4 ten note3 ten xperia dan kötü .

ekran pixel sayılıyomuymuş ? dene farkı gör.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Kardes Allah razi olsun senden

MaxipmaN

Üye
kardeşim Spigen Slim Armor al tavsiyem şiddetle hemden. yada QuickWindows kılıf al orjinal lg ninbuyur

iphone kötü diyen yok . ama kuşkusuz lg g2 den s4 ten note3 ten xperia dan kötü .

note3,s4 bu ikiliyi defalarca kez,one,g2 hepsini inceledim fakat iphone hala çok kaliteli geliyor diğerlerinden aşağı kalır yani pek yok farkettirmiyor

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Peki ya s4 un s800 lusu mu g2 miCok oldum biliyorum ama her ay telefon almıyorum sonuçta o yüzden tam emin olmak istiyorum

enesrsln

enesrsln

Üye
Kardeşim biz burada ne yazarsak yazalım senin kendi elinle telefonu incelemenden yararlı bir yazı yazamayız. Sen en iyisi bir Teknoloji mağazasına gir iki telefonu dal al eline karşılaştır, hangisi hoşuna giderse onu al. Telefon almak zevk işidir. Kimisi İOS'a bayılırken kimisi Android'e, Windows Phone'a bayılır. Donanım,ekran,oyun olarak G2 üstün. Tasarım vs. senin bileceğin iş. Hangisi hoşuna giderse onu al. Bu 2 telefon da seni 2 yıl götürür.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Peki ya s4 un s800 lusu mu g2 miCok oldum biliyorum ama her ay telefon almıyorum sonuçta o yüzden tam emin olmak istiyorum

o konuda bende kararsızım ama farklılık olsun diyorsan birde ekran kalitesi daha iyi olsun diyosan

yine lg g2

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim biz burada ne yazarsak yazalım senin kendi elinle telefonu incelemenden yararlı bir yazı yazamayız. Sen en iyisi bir Teknoloji mağazasına gir iki telefonu dal al eline karşılaştır, hangisi hoşuna giderse onu al. Telefon almak zevk işidir. Kimisi İOS'a bayılırken kimisi Android'e, Windows Phone'a bayılır. Donanım,ekran,oyun olarak G2 üstün. Tasarım vs. senin bileceğin iş. Hangisi hoşuna giderse onu al. Bu 2 telefon da seni 2 yıl götürür.
Kardes benim ikamet ettigim yerde sadece teknosa var ve haa bi de bimeks açılıyor iste galiba dedigin gibi yapip gorim sonra bakilir
o konuda bende kararsızım ama farklılık olsun diyorsan birde ekran kalitesi daha iyi olsun diyosan

yine lg g2
Kardesim kilifa baktım manyak %99 g2 alıyorum inşallah konu kitlenebilir cevap veren herkese teşekkür ederimsımdı de sıyah mı beyaz mı derdındeyım :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
kesinlikle beyaz düşünme bile kesinlikleee.

neden dersen o ekranın inceliği siyahta kendini belli etmiyor. + siyahta telefon plastik havası var.

beyazda bu yok . kesinlikle beyaz :maxicep:

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle beyaz düşünme bile kesinlikleee.

neden dersen o ekranın inceliği siyahta kendini belli etmiyor. + siyahta telefon plastik havası var.

beyazda bu yok . kesinlikle beyaz :maxicep:
bende öyle düşünüyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle Lg G2

Üst Alt