Gelecektir tabiotaya gelir mi benim yani?
Lolipop şarj daha çok sömürüyor. Bu bariz şekilde belli.Sarj daha. Cabuk bitiyor gibi hissettim ben android L ile. Birde. Karanlik ortamda. Kamerada. Hala fps. Dususleri var. Cok sinir. Bozucu bu nasil duzelir
Lolipopda. Ne. Gibi buglar. Var. Stockta. Birde. Yrni aldim g2. Yi lg fix guncellemeleri verirmi yoksa. Verdik bitti deyip yalan mi ederLolipop şarj daha çok sömürüyor. Bu bariz şekilde belli.
Kamerada fps düşüşü kitkata göre çok daha az odaklama daha seri. Yani kamera kitkattan iyi.
LG fix güncellemeleri vermesi lazım buglar var şuan lolipop ta.
LG TR o kadar geç verdiği halde sızıntı vodafone romdan farkı yok 1 ay önce çıkmıştı.
Mayıs ayına girerken verdiği halde sorunsuz güncelleme veremediler oda ayrı bi durum.
5.1.1 den önce lolipop genel olarak sıkıntılı zaten bildiğim kadarıyla.
Aslında Cloudy 2.2 çok iyi diyorlar root twrp yükleyip ona geçilse olur. Cloudy lolipop için bir çalışma yapmıyor sanırım bıraktı bu işleri ortadan kayboldu adam.
Acura g pro2 rom iyi diyorlar onunda her yanı bug kaynıyor her gün bi fix çıkıyor
Şuan için ya stock kitkat ya dA Cloudy 2.2 kullanmak mantıklı gibi.
Kamera içinde xcam var hocam ama kitkat için
Rootlu rootsuz ve xposed için 3 ayrı modu vardı
rootlu modda iyi isler çıkarıyormus duyduğum kadarıyla.
Bildirim lediLolipopda. Ne. Gibi buglar. Var. Stockta. Birde. Yrni aldim g2. Yi lg fix guncellemeleri verirmi yoksa. Verdik bitti deyip yalan mi eder
Bundanconce nexus ve iphone kullandigim icin boyle bi derdim yoktu kitkata donmek daha mi mantikli sizce ?G4 romu portlar biri o zaman iyi olur
Rom eksik olmaz g2 ye
Kullan lolipopu rom sapitiyorsa Cloudy 2.2 gec arayüz aynı g3leBundanconce nexus ve iphone kullandigim icin boyle bi derdim yoktu kitkata donmek daha mi mantikli sizce ?
pcden güncelleme yapabilirsin pc suite ile guncelleme alırsın daha sonra ama yakında ota gelcek beklemen daha iyiBirde bunu guncelledikten sonra surekli pc denmi guncellememiz gerekiyor yoksa telefondan guncelleyebilirmiyiz
Sarj daha. Cabuk bitiyor gibi hissettim ben android L ile. Birde. Karanlik ortamda. Kamerada. Hala fps. Dususleri var. Cok sinir. Bozucu bu nasil duzelir
Nexusu da stock kullaniyordun ben sormaKullan lolipopu rom sapitiyorsa Cloudy 2.2 gec arayüz aynı g3le
Sen nexuscusun stock g2 sarmaz seni
Cloudy yukleyecen rootlu olarak kullanırsın modlarsin vs
Ben stock g2 rootsuz kullanıyorum bakalım ota gelirse yaparım belki ya da fix beklerim
Wn olmadı Cloudy gecicem ya[emoji1]
ben herseyi kurar bi denerim ama hic iri orjinali kadar iyi olmamis diye silerim 
Root gerekiyornu birde suanda lolipopda mi kalmaliyim kitkatami donmeliyimxda da xcam lg var onu yukle bariz sekilde iyilesme saglar cloudy g2 lollipop tabanli cikana kadar idare et cloudy de sikinti yok kamerada
Bwn s3 minide haftadan haftaya değiştirdim bunda birtek lolipop yükledim 20 gün sonra döndüm stock [emoji1]Nexusu da stock kullaniyordun ben sormaben herseyi kurar bi denerim ama hic iri orjinali kadar iyi olmamis diye silerim
Root gerekiyornu birde suanda lolipopda mi kalmaliyim kitkatami donmeliyim
Nexusuda stock kullandigin icin saatim zatenvorjinal olmayinca cisey rahatsiz olugorum hani anca tahamul edemedigim bi performans kaybi olacak oyle kurcamBwn s3 minide haftadan haftaya değiştirdim bunda birtek lolipop yükledim 20 gün sonra döndüm stock [emoji1]
Stock Forever [emoji5]Nexusuda stock kullandigin icin saatim zatenvorjinal olmayinca cisey rahatsiz olugorum hani anca tahamul edemedigim bi performans kaybi olacak oyle kurcam
Link atma sansiniz varmi hocam birde kitkattami kalmali lolipopa mi gecmeli sizcexcam icin roota gerek yok root gerektiren xcam uygulamasi da var onda 2k video kayit mevcut.
4k pardon