★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Sarj daha. Cabuk bitiyor gibi hissettim ben android L ile. Birde. Karanlik ortamda. Kamerada. Hala fps. Dususleri var. Cok sinir. Bozucu bu nasil duzelir

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Sarj daha. Cabuk bitiyor gibi hissettim ben android L ile. Birde. Karanlik ortamda. Kamerada. Hala fps. Dususleri var. Cok sinir. Bozucu bu nasil duzelir
Lolipop şarj daha çok sömürüyor. Bu bariz şekilde belli.
Kamerada fps düşüşü kitkata göre çok daha az odaklama daha seri. Yani kamera kitkattan iyi.
LG fix güncellemeleri vermesi lazım buglar var şuan lolipop ta.
LG TR o kadar geç verdiği halde sızıntı vodafone romdan farkı yok 1 ay önce çıkmıştı.
Mayıs ayına girerken verdiği halde sorunsuz güncelleme veremediler oda ayrı bi durum.
5.1.1 den önce lolipop genel olarak sıkıntılı zaten bildiğim kadarıyla.
Aslında Cloudy 2.2 çok iyi diyorlar root twrp yükleyip ona geçilse olur. Cloudy lolipop için bir çalışma yapmıyor sanırım bıraktı bu işleri ortadan kayboldu adam.
Acura g pro2 rom iyi diyorlar onunda her yanı bug kaynıyor her gün bi fix çıkıyor
Şuan için ya stock kitkat ya dA Cloudy 2.2 kullanmak mantıklı gibi.

Kamera içinde xcam var hocam ama kitkat için
Rootlu rootsuz ve xposed için 3 ayrı modu vardı
rootlu modda iyi isler çıkarıyormus duyduğum kadarıyla.

avast

avast

Üye
Lolipop şarj daha çok sömürüyor. Bu bariz şekilde belli.
Kamerada fps düşüşü kitkata göre çok daha az odaklama daha seri. Yani kamera kitkattan iyi.
LG fix güncellemeleri vermesi lazım buglar var şuan lolipop ta.
LG TR o kadar geç verdiği halde sızıntı vodafone romdan farkı yok 1 ay önce çıkmıştı.
Mayıs ayına girerken verdiği halde sorunsuz güncelleme veremediler oda ayrı bi durum.
5.1.1 den önce lolipop genel olarak sıkıntılı zaten bildiğim kadarıyla.
Aslında Cloudy 2.2 çok iyi diyorlar root twrp yükleyip ona geçilse olur. Cloudy lolipop için bir çalışma yapmıyor sanırım bıraktı bu işleri ortadan kayboldu adam.
Acura g pro2 rom iyi diyorlar onunda her yanı bug kaynıyor her gün bi fix çıkıyor
Şuan için ya stock kitkat ya dA Cloudy 2.2 kullanmak mantıklı gibi.

Kamera içinde xcam var hocam ama kitkat için
Rootlu rootsuz ve xposed için 3 ayrı modu vardı
rootlu modda iyi isler çıkarıyormus duyduğum kadarıyla.
Lolipopda. Ne. Gibi buglar. Var. Stockta. Birde. Yrni aldim g2. Yi lg fix guncellemeleri verirmi yoksa. Verdik bitti deyip yalan mi eder
Kararsiz kaldim boyle olunca. Ne yapmali ki

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Lolipopda. Ne. Gibi buglar. Var. Stockta. Birde. Yrni aldim g2. Yi lg fix guncellemeleri verirmi yoksa. Verdik bitti deyip yalan mi eder
Bildirim ledi
Ram kullanımı
nav barın kafasına göre siyah olması beyazken
müzik çalar da Türkçe karakterlerde sorun varmış görünmüyor heralde
En önemlisi bekleme durumunda şarj yiyor kitkatta bu durum yasanmaz bi koyuyorsun cebe %2 azalmış olarak aliyorsun
Sarj genel olarak kötü ama düzelmez pek bu durum
Şuan aklıma gelen bunlar
Bide kullananlarda zamanla sisebilir rom 1 aya kadar vodafone 30a öyle olmuştu sapittiydi 20gunde zamanla belli olur. [emoji4]
LG fix verebilir hata çok diye
Ama 5.1.1 zor gibi inş verir

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
G4 romu portlar biri o zaman iyi olur
Rom eksik olmaz g2 ye

Buraxlive

Buraxlive

Üye
%49 hatasında kalıp çözen varmı arkadaşlar ?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Bundanconce nexus ve iphone kullandigim icin boyle bi derdim yoktu kitkata donmek daha mi mantikli sizce ?
Kullan lolipopu rom sapitiyorsa Cloudy 2.2 gec arayüz aynı g3le
Sen nexuscusun stock g2 sarmaz seni
Cloudy yukleyecen rootlu olarak kullanırsın modlarsin vs
Ben stock g2 rootsuz kullanıyorum bakalım ota gelirse yaparım belki ya da fix beklerim
Wn olmadı Cloudy gecicem ya[emoji1]

T.serdar

Üye
Arkadaslar guncellemeyi pc den nasil kuracagiz gelmis birde guncelleme sonrasinda uygulamalar silinirmi?

T.serdar

Üye
Birde bunu guncelledikten sonra surekli pc denmi guncellememiz gerekiyor yoksa telefondan guncelleyebilirmiyiz

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Birde bunu guncelledikten sonra surekli pc denmi guncellememiz gerekiyor yoksa telefondan guncelleyebilirmiyiz
pcden güncelleme yapabilirsin pc suite ile guncelleme alırsın daha sonra ama yakında ota gelcek beklemen daha iyi
Yüklerken hatalar oluyor hiç anlamıyorsan bu işlerden sıkıntı oluyor baya

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

xda da xcam lg var onu yukle bariz sekilde iyilesme saglar cloudy g2 lollipop tabanli cikana kadar idare et cloudy de sikinti yok kamerada

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
avast

avast

Üye
Kullan lolipopu rom sapitiyorsa Cloudy 2.2 gec arayüz aynı g3le
Sen nexuscusun stock g2 sarmaz seni
Cloudy yukleyecen rootlu olarak kullanırsın modlarsin vs
Ben stock g2 rootsuz kullanıyorum bakalım ota gelirse yaparım belki ya da fix beklerim
Wn olmadı Cloudy gecicem ya[emoji1]
Nexusu da stock kullaniyordun ben sorma :D ben herseyi kurar bi denerim ama hic iri orjinali kadar iyi olmamis diye silerim :D
xda da xcam lg var onu yukle bariz sekilde iyilesme saglar cloudy g2 lollipop tabanli cikana kadar idare et cloudy de sikinti yok kamerada
Root gerekiyornu birde suanda lolipopda mi kalmaliyim kitkatami donmeliyim

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Nexusu da stock kullaniyordun ben sorma :D ben herseyi kurar bi denerim ama hic iri orjinali kadar iyi olmamis diye silerim :D

Root gerekiyornu birde suanda lolipopda mi kalmaliyim kitkatami donmeliyim
Bwn s3 minide haftadan haftaya değiştirdim bunda birtek lolipop yükledim 20 gün sonra döndüm stock [emoji1]

avast

avast

Üye
Bwn s3 minide haftadan haftaya değiştirdim bunda birtek lolipop yükledim 20 gün sonra döndüm stock [emoji1]
Nexusuda stock kullandigin icin saatim zatenvorjinal olmayinca cisey rahatsiz olugorum hani anca tahamul edemedigim bi performans kaybi olacak oyle kurcam

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Nexusuda stock kullandigin icin saatim zatenvorjinal olmayinca cisey rahatsiz olugorum hani anca tahamul edemedigim bi performans kaybi olacak oyle kurcam
Stock Forever [emoji5]

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
xcam icin roota gerek yok root gerektiren xcam uygulamasi da var onda 2k video kayit mevcut.
4k pardon

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lollipop daha iyi perdormans verir tabiki gerek altyapi gerek sade materyal arayuzunden sebep sarj olayi da ilerde duzene girecektir.

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974

Üst Alt