★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
güncelleyen arkadaşlar ilk izlenimler nasıl?

avast

avast

Üye
Guncelleyebilen varmiki bide 5.1 i verse tadindan yenmez heralde
Bu kdz indi nasil yuklemem lazim bunu
Kurdum

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Guncelleyebilen varmiki bide 5.1 i verse tadindan yenmez heralde
Bu kdz indi nasil yuklemem lazim bunu
Kurdum
Hayırlı olsun
Sorunsuz kurdunuz heralde
Pek fazla giremiyorum foruma yazılarınıza cvp veremedim k. bakmayın.
Bende denedim pc suite ile ama yarıda hata vermiş indirirken bende bıraktım sonra yaparim diye akk sağolsun [emoji1]

avast

avast

Üye
Hayırlı olsun
Sorunsuz kurdunuz heralde
Pek fazla giremiyorum foruma yazılarınıza cvp veremedim k. bakmayın.
Bende denedim pc suite ile ama yarıda hata vermiş indirirken bende bıraktım sonra yaparim diye akk sağolsun [emoji1]
Suite beni kanser ediyordu bende lg firmwareden imeisini yazdim cikan kdz yi indirdim flashtool ile kurdum lakin bilgiler uygulsmalar gitmedi bende henuz reset atmadim ama iyi gibi yani multitasking ve o gorev yoneticisinde bariz hizlanma var farkettigim bi bu simdilik

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Suite beni kanser ediyordu bende lg firmwareden imeisini yazdim cikan kdz yi indirdim flashtool ile kurdum lakin bilgiler uygulsmalar gitmedi bende henuz reset atmadim ama iyi gibi yani multitasking ve o gorev yoneticisinde bariz hizlanma var farkettigim bi bu simdilik
%55te bağlantı koptu ya o 1 saatten fazla beklemiştim oraya kadar
Flash tool ile normal flash yaparak kurduysaniz bilgiler gitmez
cse flash seçince gider
Evet lolipop bariz daha hızlı ama bariz şarjı daha fazla kullanıyor
Akk yüzünden indirmek istemiyorum [emoji35]
Eve gidince kdz indireyim olmazsa
Şarj olayı canımı sıkıyor lolipopta zaten her güncelleme ile şarj süresi azaltılmaz ki kardeşim [emoji1]
Kitkat full 3g kullanımda çok rahat %40 kalmış olarak eve girerken lolipopta bu imkansız gibi

avast

avast

Üye
%55te bağlantı koptu ya o 1 saatten fazla beklemiştim oraya kadar
Flash tool ile normal flash yaparak kurduysaniz bilgiler gitmez
cse flash seçince gider
Evet lolipop bariz daha hızlı ama bariz şarjı daha fazla kullanıyor
Akk yüzünden indirmek istemiyorum [emoji35]
Eve gidince kdz indireyim olmazsa
Şarj olayı canımı sıkıyor lolipopta zaten her güncelleme ile şarj süresi azaltılmaz ki kardeşim [emoji1]
Kitkat fu ll 3g kullanımda çok rahat %40 kalmış olarak eve girerken lolipopta bu imkansız gibi
Denemek lazim bugun full sarj ettim simdi 3gde ama telefona reset atmadim

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
reset atınca uygulamalar gidiyo mu?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Bi reset atayim bari de sarj nasil bilmiyorum telefonu alali zatenb4 5 gun olmustu
At sen zarar gelmez [emoji1]
Telefonu resetten sonra 3 5 şarja düzene girer şarj kullanımı.

avast

avast

Üye
At sen zarar gelmez [emoji1]
Telefonu resetten sonra 3 5 şarja düzene girer şarj kullanımı.
Ses kisma. Power. Ile. Baslattim recowery mod gelecek diye bekliyoken sadece. Silinsinmi die sordu evet dedim gitti :D. Ama sarj hizli bitiyir gibi normale gore.
Sizin cihazlar 15. Gb mi hocam ben 1y hbiphone verip 16 gb g2 alsim ama iphoneda. 16 cok gibi geliyoken g2 de. Az mi acaba 32 mi alsaydim dedim hos 32 lik lg turkiye garantili bulamamistim gerci :ehe

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Ses kisma. Power. Ile. Baslattim recowery mod gelecek diye bekliyoken sadece. Silinsinmi die sordu evet dedim gitti :D. Ama sarj hizli bitiyir gibi normale gore.
Evet hızlı biter ilki
telefon kapanana kadar kullan kapalı şekilde full sarj et sonra %10 15 gibi şarja tak fulle bi kaç gün böyle kullanırsan düzene girer

avast

avast

Üye
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Güncellemede sıkıntı olur mu???
şans
Hatalar olabiliyor firmware Update takılma gibi ya da indirirken bağlantı kopması
İşlerden anlıyorsan yukleyebilirsin ben yeni loliden kitkat geçtim ota gelince geçebilirim

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
şans
Hatalar olabiliyor firmware Update takılma gibi ya da indirirken bağlantı kopması
İşlerden anlıyorsan yukleyebilirsin ben yeni loliden kitkat geçtim ota gelince geçebilirim
otaya gelir mi benim yani?

Üst Alt