Hayırlı olsunGuncelleyebilen varmiki bide 5.1 i verse tadindan yenmez heralde
Bu kdz indi nasil yuklemem lazim bunu
Kurdum
Suite beni kanser ediyordu bende lg firmwareden imeisini yazdim cikan kdz yi indirdim flashtool ile kurdum lakin bilgiler uygulsmalar gitmedi bende henuz reset atmadim ama iyi gibi yani multitasking ve o gorev yoneticisinde bariz hizlanma var farkettigim bi bu simdilikHayırlı olsun
Sorunsuz kurdunuz heralde
Pek fazla giremiyorum foruma yazılarınıza cvp veremedim k. bakmayın.
Bende denedim pc suite ile ama yarıda hata vermiş indirirken bende bıraktım sonra yaparim diye akk sağolsun [emoji1]
%55te bağlantı koptu ya o 1 saatten fazla beklemiştim oraya kadarSuite beni kanser ediyordu bende lg firmwareden imeisini yazdim cikan kdz yi indirdim flashtool ile kurdum lakin bilgiler uygulsmalar gitmedi bende henuz reset atmadim ama iyi gibi yani multitasking ve o gorev yoneticisinde bariz hizlanma var farkettigim bi bu simdilik
Denemek lazim bugun full sarj ettim simdi 3gde ama telefona reset atmadim%55te bağlantı koptu ya o 1 saatten fazla beklemiştim oraya kadar
Flash tool ile normal flash yaparak kurduysaniz bilgiler gitmez
cse flash seçince gider
Evet lolipop bariz daha hızlı ama bariz şarjı daha fazla kullanıyor
Akk yüzünden indirmek istemiyorum [emoji35]
Eve gidince kdz indireyim olmazsa
Şarj olayı canımı sıkıyor lolipopta zaten her güncelleme ile şarj süresi azaltılmaz ki kardeşim [emoji1]
Kitkat fu ll 3g kullanımda çok rahat %40 kalmış olarak eve girerken lolipopta bu imkansız gibi
Atsan iyi olur daha seri olacaktır ya da bi süre kullanıp kasmaya başlarsa atarsınDenemek lazim bugun fu ll sarj ettim simdi 3gde ama telefona reset atmadim
Kutudan çıktığı hale gelirreset atınca uygulamalar gidiyo mu?
Bi reset atayim bari de sarj nasil bilmiyorum telefonu alali zatenb4 5 gun olmustuKutudan çıktığı hale gelir
At sen zarar gelmez [emoji1]Bi reset atayim bari de sarj nasil bilmiyorum telefonu alali zatenb4 5 gun olmustu
yedekleme gerek hocam tamamdırKutudan çıktığı hale gelir
Ses kisma. Power. Ile. Baslattim recowery mod gelecek diye bekliyoken sadece. Silinsinmi die sordu evet dedim gittiAt sen zarar gelmez [emoji1]
Telefonu resetten sonra 3 5 şarja düzene girer şarj kullanımı.
. Ama sarj hizli bitiyir gibi normale gore.
Evet hızlı biter ilkiSes kisma. Power. Ile. Baslattim recowery mod gelecek diye bekliyoken sadece. Silinsinmi die sordu evet dedim gitti. Ama sarj hizli bitiyir gibi normale gore.
Tayvanyedekleme gerek hocam tamamdır
D80220c-466-92 bu hangi ülkeye ait arkadaşlar?
Sendekide. 16Gb mi hocamEvet hızlı biter ilki
telefon kapanana kadar kullan kapalı şekilde fu ll sarj et sonra %10 15 gibi şarja tak fulle bi kaç gün böyle kullanırsan düzene girer
evetSendekide. 16Gb mi hocam
Güncellemede sıkıntı olur mu???Tayvan
LG phone from uygulamayındanda bakılır
şansGüncellemede sıkıntı olur mu???
otaya gelir mi benim yani?şans
Hatalar olabiliyor firmware Update takılma gibi ya da indirirken bağlantı kopması
İşlerden anlıyorsan yukleyebilirsin ben yeni loliden kitkat geçtim ota gelince geçebilirim