★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
telefona rom flashladım sorun yoktu yanlışlıkla wipe menüsünden wipe dalvik cache yaptım (ayarları sıfırlamak istiyordum)
sonra telefon açılırken o gelen kırmızı lg logolu ekran siyah beyaz ve çizgili çizgili geldi sonra telefon açılmıyordu felan .

her neyse şuan telefonu açtım herşey sorunsuz çalışıyor ancak ekranın sağ kısmında dikey siyah çizgiler var yabancı forumlara baktım twrp felan çökmüş diyorlar stock rom atarsan sorun kalkar diyorlar başına bu olay gelen var mı ?

rewaz

Üye
sırf bu sararma yüzünden telefonu almakta kararsız kaldım.Bazıları hergün saatlerce oyun oynuyorum sararma yok diyor.Bazılarında oluyor.Teknosa ya daha önceden sormuştum.Telefonun tamir süresi 10 günü geçerse servis yedek telefonu veriyor dedi.Yinede emin olmak için servsine sorun.
10 gün olayını bilmem iyi oldu. Araştırdıgım kadarı ile değiştirdikleri ekran sararma sorunu yokmuş. Yinede bi sorarım.
telefona rom flashladım sorun yoktu yanlışlıkla wipe menüsünden wipe dalvik cache yaptım (ayarları sıfırlamak istiyordum)
sonra telefon açılırken o gelen kırmızı lg logolu ekran siyah beyaz ve çizgili çizgili geldi sonra telefon açılmıyordu felan .

her neyse şuan telefonu açtım herşey sorunsuz çalışıyor ancak ekranın sağ kısmında dikey siyah çizgiler var yabancı forumlara baktım twrp felan çökmüş diyorlar stock rom atarsan sorun kalkar diyorlar başına bu olay gelen var mı ?
Cwm 'den romu tekrar yükle.talihsiz bi olayla karşılaşmışsın. Geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaşlar yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum...

Telefonum dün durduk yerde reset attı , açılırken gelen lg logolu ekran siyah beyazdı ekranda dik çizgiler belirmeye başladı sonra açıldı ve ekranın sağında siyah çizgiler gelmişti..

Hard reset ve pc suite'den yazılım hatalarını geri yükle dedim ama nafile telefon aynı hatta kullandıkça daha kötüye gitmeye başladı
Daha sonra ekranın tamamında sanki yanıp sönüyormuş gibi beyaz çizgiler geldi gitti felan şuan sadece orta kısımda kare şeklinde beyazlık ve sağ tarafta siyah çizgiler var.

Şimdi bu çizgi olayı 2-3 ay önce benim yine başıma gelmişti yeni hatırladım oyuna girerken ekran yavaş yavaş karardı sonra çizgiler felan geldi ancak telefon yeniden açıldığında düzelmişti...

Telefonum rootsuz tertemiz 4.4.2 20C Türkiye yazılımı var 11 ay garantisi var yarın garantiye götürücem sizden isteğim bu konuda neler söylemeliyim bu kullanıcı hatasıdır derler mi ? veya öyle bir durum olur ise ne gibi haklarım var ? Forumda görmüştüm yine hakem heyetine vs. gittim gibi sözler duymuştum ondan dolayı size danışmak istedim yardımlarınızı bekliyorum ...

lazye

lazye

Üye
Garanti devam ediyorsa garantiye ver zaten yapabilecek herşeyi yapmışsın :(

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
[/URL]

carbon_o7

carbon_o7

Üye
şarj %45
kullanim 13 saat 46 dk
Kalan tahmini sure 10 saat
nasil sizce iyimi ?
3G acik degil hat Turkcell
Kullanm sklgi en fazla: clash of clans , twitter face instagram chrome cok kullaniyorum
edit : 3G acik olunca şarj akiyor resmen 1 tam gun dayanmiyor
edit 2 : kesinlikle clean master kullanmıyorum sadece Greenify kullanıyorum,arka plan verilerini ayarlandan kısıyorum bütün uygulamaların + görev yöneticisinden RAMI OTO TEMİZLEME seçeneğini aktif yapıyorum tüm uygulamaları işaretleyip.

marist

marist

Üye

Sizce kapatip acma zamani gelmiş mi :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fifa 2015 e bayagi bir sardim bu ara.
Veri baglantisi istiyo sürekli yalniz

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
aynen ben de fifa oynuyom paso. takım reytingi,kimyası kaç?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2 gündür oynuyorum kimya 51 reyting 63 nasil yukseldiginden pek haberim yok sezon oynuyorum harika goller atiliyo pc versiyonunu aratmiyo adeta paketler aciliyo frikik penalti atinca ya da maci cevirince vs.ama pek kurcalamadim o yanlarini mac yapiyorum genelde

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Bilmiyorum ki fazla dikkat etmedim genelde 4 4,5 ekran suresi alirken 3 3,5 almaya basladim sanki
Ben %15 civarı kapatır şarj ederim sabaha alırım 3g ile 4- 5 saat arası alıyorum bence sende kapat arada batarya ömrünü zayıflatır diye okumuştum bir yerde
Telefon bir rahatlasın [emoji2]

marist

marist

Üye
Ben %15 civarı kapatır şarj ederim sabaha alırım 3g ile 4- 5 saat arası alıyorum bence sende kapat arada batarya ömrünü zayıflatır diye okumuştum bir yerde
Telefon bir rahatlasın [emoji2]
Him ben genelde %5 oldumu takarim zararli mi acaba? Zaten dun aksam sarjim bitti haliyle kapanmiş oldu. 3g ile neler yapiyorsun 4 5 arasi aliyorsun?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Him ben genelde %5 oldumu takarim zararli mi acaba? Zaten dun aksam sarjim bitti haliyle kapanmiş oldu. 3g ile neler yapiyorsun 4 5 arasi aliyorsun?
10 altına inme 10 15 iyidir.
ben tarayıcıda internette gezerim haber vs
tapatalk kullanıyorum forumlar için yine
instagram, twitter, whatsapp, mesajlaşma
adobe ile kitap okurum, fotoğraf çekerim ara ara genelde böyle olur
Oyun oynamam bi Satranç var ztn onada ayda bir anca

Üst Alt