clean master yüklemeli miyim?
Hayır gereksiz 1 2 haftada bir depolama kısmından önbellek verisini kendin temizlersin o kadar.clean master yüklemeli miyim?
Koreye geldi bir tek bize daha yokArkadaslar lg g2 icin android 5.0 guncellemesi dun aksam itibariyle gelmis size geldimi kuran varmi?
Nasıl aldın bu değeri benim fu ll 3g ile sabahtan akşama max 6.30 gibi bir değer alıyorum kullanıma göre değişiyor
Wifi ile bile o değeri göremedim
tabi parlaklık düşük wifi açık kitap okuduğum zamanlar 8 saate gelmişti
O ekran süresini alanlar telefonu otomatik te değil en düşükte kullanıyor alamaniz anormal değil ayrica 3g falanda kapalı bluetooth kapalı falanben 4.5-5 saati geçemiyorum çok sinirim telefonu aldığımdan beri
o daha büyük sorunromdan kaynaklanıyor galiba g3 romlarda veya başka romlarda olmuyor sadece stock romda...
Sorun kendi kendine düzeldi artık olmuyor.sırf bu sararma yüzünden telefonu almakta kararsız kaldım.Bazıları hergün saatlerce oyun oynuyorum sararma yok diyor.Bazılarında oluyor.Teknosa ya daha önceden sormuştum.Telefonun tamir süresi 10 günü geçerse servis yedek telefonu veriyor dedi.Yinede emin olmak için servsine sorun.Tel rootladım. Gereksiz arka planda çalışanları durduran program yükledim. Ekran par. otomatikte. Oyun oynamam. 2 saat kitab, 1 saat yakın tel görüşmesi, 4~5 saat ve bazen daha fazla wifi internet (video 1saat den biraz uzun) kullanılıyor ve 2~3 fotograf , tsf shell lancuher yuklü. bu deyerler bazen yer degiştirebilir ama tel her zaman bir günü çıkarttı...dikkatimi çeken ekran sol üst köşede belli belirsiz bi sararma oluşuyor..teknosadan alın ma vakit bulursam ankarada bi garantiye götürecegim. Tel orda kalırmı ,kalırsa yedek tel veriyorlar mı.