★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Olmaz, custom rom flashlar gibi düşün. Root, TWRP falan istemiyorsan en garantisi download moddan stock rom flashlamak.
oda çok sıkıntı yav.. neyse varmı önereceğin custom rom en sağlamından

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Nyse cloudy g3 e geçecem loli gelene kadar

marist

marist

Üye
Stock recovery? Anlamadım.

Girip savaş yapıyorum, klandakilerle sohbet edip çıkıyorum. Askerler hazır olunca ve kalkan az kalmışken veya yokken bir daha girip savaş yapıyorum. Öyle işte. En az 4 saati görüyorum ama dışarıdayken mobil veri kullanıyorum, okul saatlerinde yani. Evdeyken Wi-Fi.
Peki hiç benim gibi yaptığın oldu mu oyundan hiç çıkmadığın?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Hayır, o kadar da bağımlı değilim.

ERHAN58

ERHAN58

Üye
com.android.systemui hatası alıyorum arkadaşlar

ERHAN58

ERHAN58

Üye
Hard resed attim dun gece duzeldi ama tum hersey silindi.birde bisey sorucam bu poweramp yi root olmadan full yapamiyomuyuz

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Hard resed attim dun gece duzeldi ama tum hersey silindi.birde bisey sorucam bu poweramp yi root olmadan fu ll yapamiyomuyuz
Yok yapamazsın bana kalırsa satın al kardeşim ayrıca yapsanda rootlu çoğu kez gene yakalıyor ki pahalı bişeyde değil satın al bence ben aldım kafam rahat ki paraya değecek bir program hele bi mütiş bi ekolayzzr ayarı yaptım dehşet oluyor.

ERHAN58

ERHAN58

Üye
bir kereligine satin aliyoruz dimi hocam tek bi poweramp icin root yapmak istemiyorum

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bir kereligine satin aliyoruz dimi hocam tek bi poweramp icin root yapmak istemiyorum
evet kardeşim telde değiştirsen hard resette atsan o senin play gmailinde satın alındı gözüküyor. tekrar ücretsiz yüklüyosun playden.

marist

marist

Üye

Fisten çeker çekmez oynadım.
4 5 dk clash, 6 dk facebook gerisi opera dan internet sonuç nasil?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ben bugün %100 ve %100 otomatik parlaklıkla, çoğunlukla mobil veriyle, Clash of Clans ve Dead Trigger 2 oynadım; kısaca telefonu ağlattım. 4 saat ekran süresi aldım. Bu telefon beni büyülüyor, nazar deymesin.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben bugün %100 ve %100 otomatik, çoğunlukla mobil veri, Clash of Clans, Dead Trigger 2 oynadım; kısaca telefonu ağlattım. 4 saat ekran süresi aldım. Bu telefon beni büyülüyor, nazar deymesin.
Amin amin :D

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ben CM kurdum ama alışamadım gene, açmıyor beni yav. Stock forever. [emoji4]

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben CM kurdum ama alışamadım gene, açmıyor beni yav. Stock forever. [emoji4]
İlk ben de öyle dedim haklisin aslında çok şey var ama . ekranı 5x5 yapican tema yukliycen ikon paketi oydu buydu derken mükemmel hale geliyor bide ART geçtim sorunsuz oldu açılışta 1.3gb bos RAM 3-4 saat sonra bile 900mb boş RAM oluyor :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
İlk ben de öyle dedim haklisin aslında çok şey var ama . ekranı 5x5 yapican tema yukliycen ikon paketi oydu buydu derken mükemmel hale geliyor bide ART geçtim sorunsuz oldu açılışta 1.3gb bos RAM 3-4 saat sonra bile 900mb boş RAM oluyor :)
Bende geçen cm yükledim hicbise yok yav kardeşim cm dede yav :( ama stabilite hız tasarruf diyince cm tabiki androidde

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende geçen cm yükledim hicbise yok yav kardeşim cm dede yav :( ama stabilite hız tasarruf diyince cm tabiki androidde
Demek istediğim o iste daha ilk yariya gelmeden pes ediyor herkes bi kullansaniz 1 hafta ne demek istediğimi anlarsınız :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Demek istediğim o iste daha ilk yariya gelmeden pes ediyor herkes bi kullansaniz 1 hafta ne demek istediğimi anlarsınız :)
Biliyorum yav eski telde genelde kullandım cm çok iyide lg nin bazı programları falan olsa iyi olurdu ki yüklersemde ilk işim senden temaları falan almak olcak :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Biliyorum yav eski telde genelde kullandım cm çok iyide lg nin bazı programları falan olsa iyi olurdu ki yüklersemde ilk işim senden temaları falan almak olcak :)
Tabiki her zaman yardımcı olurum zaten 2 tema paketi 1 de ikon paketin var favorimdir efsane :) quickmemo için skitch adli program var indir bi bak istersen alttan çekilip gelen kısa yollara ekleniyor cm de quick memo gibi oluyor bir de clipper adli program var lgdeki kopyala dediğin şeyleri hafızada tutuyor ya cm de yok ama programla halloluyor :) quickremote yükleniyor zaten ..

Üst Alt