20D neden dersen 20g kullanıp deneyimini paylaşan yoktur daha çok yeni çünkü . neden gecicen ?merhaba 1-2 hafta içinde stock roma dönebikirim almanya 20 d mi yükleyeyim yoksa yeni çıkan almanya 20 g mi
Her yeni şey iyi mi olur sence20g tabi ki. Yeni sürüm.
20d kullananların hepsi memnun ama20g kullanıyorum, memnunum. Yeni olan güncellemeler Android sürümünün yükseltilmesi hariç her zaman iyidir. Android sürümünün yükseltilmesinde hatalar olabiliyor ama performans için olan güncellemeler her zaman daha iyidir. 20g gibi.Her yeni şey iyi mi olur sence20d kullananların hepsi memnun ama
Hiçbir problem olşturmaz merak etme forumdakilerin yüzde seksenide böle kaldıryo emin olO sağlam bir çözüm değil. En sağlıklısı download moddan stock rom flashlamak.
İnanma alırsın güncelleme ben çok yaptım bunu ki ayrıyeten güncellemede gelmişti yanetam kalkmıyomuş yine güncelleme alamıyosun diolar
download moda nasıl alıyoruz şu an almanya romu indiriyorum mobile support tool la
tamamdır stock roma geri döndüm root kontrolu yaptım rootsuz diyo
He he tamam tam kalkmaz root dan bahsediyoruz sanki bina dikiyosun ttelefona tam kalkmaz nedir ya"Kalkmaz" demedim, "tam kalkmaz" dedim. Üstelik "tecrübe konuşuyor" demen rootun tamamen kalkıp kalmadığını değiştirmez. Rootu tamamen kaldırmak için stock rom flashlamak en sağlıklısıdır.
bari milleti yanıltma adam en basit yol yerine rom at diosun half brick yaparsa nolcak adam saçma fikiler bari verme kardeşim forumdaki en bilgililere sor en basiti budur güncellmesinide alır mis gibi iki telefonumdada aynı yaptım güncellememi aldım.takır takırda kullandım.Tamam tamam sen öle yap millete yanlış fikir verip rom atmayı bilmeyenlere half brick yaptırmada biraz araştır forumuda gör neyin dğru oldugunu sağlıklı falan hikaye 3.parti bi uygulamadan kaldırmıyısunki supersudan kaldırırsan gayet sağlıklıdır ve hızlıdır neyse neydr diretirsem diret ama millete uzun ve sacma yollar söleme benceDikkat edersen "rootu kaldırmanın EN SAĞLIKLI yolu stock ROM flashlamak" diyorum ve ayrıca da diretiyorum, uygulamalar rootu TAMAMEN kaldırmaz. Rootu kaldırmanın en sağlıklı yolu stock ROM flashlamaktır.
He he tamam ondan kardeşim![]()
Ne saçma yolu kardeşim? En sağlıklı yolu budur, nokta!