Sucrofe
Üye
6319 attigim iste iphonelardaki kadar ses cikiyor. O olmadi 75 dene ama cok fazla
İlk 84 denedim ses sondaydi odüm patladi![]()
İşte en yükseğini istiyorum. Zaten sesi ben ayarlarım.6319 attigim iste iphonelardaki kadar ses cikiyor. O olmadi 75 dene ama cok fazla
İlk 84 denedim ses sondaydi odüm patladi![]()
İşte en yükseğini istiyorum. Zaten sesi ben ayarlarım.İşte en yükseğini istiyorum. Zaten sesi ben ayarlarım.

Olsun ya, işime yarar. Kulaklık performansıyla artistlik falan yaparım.84 ile başlıyan dosyada %50 ye getiremedim sesi
75 te %75 yapaildim
63 ise fulde biraz rahatsız ediyor yani %90 bile fazla![]()
Kulaklık sesini en fazla arttıran dosyanın linkini atar mısın sana zahmet?Olsun ya, işime yarar. Kulaklık performansıyla artistlik falan yaparım.Kulaklık sesini en fazla arttıran dosyanın linkini atar mısın sana zahmet?
dinleyemezsin zaten :
84 neymiş öyle ya?bu %75 olan :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu 84 tavsiyem bunu yapmadinleyemezsin zaten :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son ses açtım, korktum bir an ama çok cızırtılıydı. Çok yüksek sesten olsa gerek. 75 olanı kullanıyorum şimdilik, bunda da cızırtı var. Sende var mı cızırtı? G2'nin bu kadar ses çıkış gücü var madem, LG hoparlörü biraz daha güçlendirse n'olurdu? İlla root attıracaklar. Bende orjinal kulaklil yok 120 liraya baya iyi bise aldim 84 de bile cizirti yoktu84 neymiş öyle ya?Son ses açtım, korktum bir an ama çok cızırtılıydı. Çok yüksek sesten olsa gerek. 75 olanı kullanıyorum şimdilik, bunda da cızırtı var. Sende var mı cızırtı? G2'nin bu kadar ses çıkış gücü var madem, LG hoparlörü biraz daha güçlendirse n'olurdu? İlla root attıracaklar.
Teşekkürler her şey için.

merhaba bir şey soracagım cm 11 romlarinin performans kısminda bir çok ayar var. bunlar dogru yapılırsa cihaz çok iyi çalışıyormuş sizin ödeyeceğiniz ayarlar varmı![]()
bunların dışında işlemci profilleri ve g/ç zamanlayıcısı var onlardan bahsediyorum
ondemand interactive usersapace vs modlar var internetten baktım pek anlamadım
şimdi baska bir sorunum var ekran ara sira gitmeye basladi nadil desem ekran bozulmus gibi oluyor sanki hasar almis gibi karıncalanmalar varmış gibi korkmaya basladim en yakin zamanda stock roma gecmeyi dusunuyorum
ben kaç tane rom attım hatırlamıyorum daha bir tane sorun olmadı 
zaten bumlari 2-3 yildir goruyordum eski telefonumada rom yukluyordum herneyse bu son 2 gundur bataryam su gibi gidiyor ilk gun 6 saat ekran süresi aldım simdi daha ekran 1 saat oldu pil %67 illa her sey de sorun yasayacagim 1-2 hafta icinde almanya 20d. romu yukleyebilirim
cm11 m12 indirdim nasıl yapayım baştam rom kurar gibi mi yapayım yoksa direk flashlayım mı ?