Evet öyle birşey alınca da sağlamını alacaksın ki sonradan uyuz olmayasın zaten telefon çok büyük kaba durunca hoş olmuyor ya.

Acaba bize Android L gelecek mi.
geleceğini sanmıyorum , gelmesine de gerek yok . garantisi bitince cloudy g3 romunu yükleyeceğim.. hız desen telefon canavar zaten . görünüm önemli benim için telefonda oyun bile yok

Şuan 3 kılıfı da elime alıp denedim .. spigen slim armor hariç tüm kılıflar var..
telefonda hiçbir kılıf takılı değilken sanki başka bir telefon gibi hissediyorum

ele tutunuyor ve saglam...
0.2mm kılıf dışı mat ekran koruyucu gibi kaygan terletme yapmıyor elde..
mavi olan ruber kılıf en şekil olan kılıf olmakla birlikte en dandik kılıf. hemen rengi değişiyor soyuluyor ama en çok yakışan da o ..
quickwindow ise oyun oynamak için felan neredeyse berbat kullanım veriyor. ancak telefonu cebine masaya herhangi biryere koyarken en ufak bir düşünce bile kalmıyor aklında :=)
spigene gelirsek sert plastikten üretilmiş kılıflar telefon düştüğünde pek bir koruma sağlamaz. yani kenarları ezikmez kırılmaz belki ama kesinlikle baskıdan dolayı ekranı çatlar.. bu yüzden spigen bu konuda zirvede...
bu arada lg g3 denedim uzun uzuna kamerası ve ekranı dışında (ekran derken 5.5" olması yoksa dibine kadar gir pixeller ikisinde de sayılmıyor) pek bir fark göremedim . hatta denediğim telefon tamamıyla boş ve hat takılı değildi benim telefonumda sadece 300mb yer boş 150 uygulama var ama g3 te takılmaları farkettim ..
yine de G2