★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

canko13

canko13

Üye
Benim tel paralel ithalat neden gelmedi güncelleme acaba?

4un6si

4un6si

Üye
Benim ki de paralel ithalat bana 4.4.2 geldi ama knock code u bulamadım

Son düzenleme:
FeLonieS

FeLonieS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 2495243
caca41

caca41

Üye
Arkadaslar ornegin telefonunuzu cebinizden cikardiniz hizla girmeye calistiniz knock code u cogu zaman ilkinde kabul etmiyor sizde de boyle mi
Evet katiliyorum henuz tam oturmamis stabil degil ilerleyen zamanlarda iyilestirmeler gelir diye dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: 2495243
2495243

2495243

Kapalı Hesap

Buyur fazla birşey kullandığım da yok yani neden böyle oluyor anlamadım
Bu arada gec farkettim pardon eger interneti arada kapatiyorsaniz bir de hafif oyunlar oynayarak screenshot atin pek normal gozukmuyor bu gerci candy crush oynamissiniz sadece gibi batarya da sıkıntı olabilir

marist

marist

Üye
Bu arada gec farkettim pardon eger interneti arada kapatiyorsaniz bir de hafif oyunlar oynayarak screenshot atin pek normal gozukmuyor bu gerci candy crush oynamissiniz sadece gibi batarya da sıkıntı olabilir
Aynen bende onu diyorum iste aşırı kullanmadigim halde çok çabuk iniyor yüzdeler oyun olarak bir tek saga oynuyorum su an

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Turkiye degil ame nereki duydugum kadariyla bazi ulkelere gelmemis ornegin birlesik arap emirlikleri beklemende fayda var

4un6si

4un6si

Üye
tr değil de , neresi olduğunu bulabilir miyim veya neresi olursa olsun pc suiteden yapabilir miyim

e_memet88

e_memet88

Üye
İnternet operatör destekli ise şarj zor dayanır ama oyun oynarken illaki şarj gider sen de benim kadar oynuyorsun birde su var arkada facebook messenger açık sürekli internet bağlantısı kullandığı için şarj illaki çok yer kardeş

2495243

2495243

Kapalı Hesap
tr değil de , neresi olduğunu bulabilir miyim veya neresi olursa olsun pc suiteden yapabilir miyim
Pc suiteden sadece bagli bulundugu ulkenin guncellemeleri alinir malesef tr gelmez ama oteki geldiyse yapabilirsin

4un6si

4un6si

Üye
Pc suiteden sadece bagli bulundugu ulkenin guncellemeleri alinir malesef tr gelmez ama oteki geldiyse yapabilirsin
hangi ülkeye bağlı benim cihazım , onu nerden bulabilirim ?edit: arkadaşlar ben hangi ülke olduğunu buldum beklki aynı olan vardır yazayım ARE yani United Arap Emirates

marist

marist

Üye
hangi ülkeye bağlı benim cihazım , onu nerden bulabilirim ?edit: arkadaşlar ben hangi ülke olduğunu buldum beklki aynı olan vardır yazayım ARE yani United Arap Emirates
Benimde SEA yazıyordu kardeşim radyoda vardı ilk önce kitkat gelince yukledim pc suite ile güncellemeden sonra TR oldu ve radyoda silindi

canko13

canko13

Üye
AME hangi ülkenin kısaltması?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Yeni knock kode güncellemesi sonrası telefonu hard reset moduna alamıyorum bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaslar kulaklik bozuldu ,sağ kulakliktan ara sira ses gidiyordu kulagima bastirinca sanki açma kapama tusuymus gibi gelip gidiyodu ses, basinctan mi bise oluyor valla anlayamadim kablolarda dorun yok ,,

Simdi yeni kulaklik alcam ama ben hep telefonlardan cikanlari kullandim ne marka ne model bilmiyorum ucuz yollu oneri lazim , 70 lira felan veririm daha ustu ise gereksiz buluyorum ;) ancak g2 nin kulakligi kadar kaliteli ses vermesi lazim , bilen varsa yazarsa sevinirim , tesekkurler

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ekraninda sari leke oluşan var mi ?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Arkadaslar kulaklik bozuldu ,sağ kulakliktan ara sira ses gidiyordu kulagima bastirinca sanki açma kapama tusuymus gibi gelip gidiyodu ses, basinctan mi bise oluyor valla anlayamadim kablolarda dorun yok ,,

Simdi yeni kulaklik alcam ama ben hep telefonlardan cikanlari kullandim ne marka ne model bilmiyorum ucuz yollu oneri lazim , 70 lira felan veririm daha ustu ise gereksiz buluyorum ;) ancak g2 nin kulakligi kadar kaliteli ses vermesi lazim , bilen varsa yazarsa sevinirim , tesekkurler

Sadece muzik odakli kullanacaksan philipsin sporcu turuncu renkte bi kulakligi var basslar falan On numara ben kullaniyirum 60 lira civari bise teknosada dur link bulayim

Üst Alt