★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Beyler xda da bir s5 temasi vardi v1。2 di haberleri falan da cikti ancak onda klasor s5 gibi degildi bu temanin guncellenmis halini bulan var mi?

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Beyler lg g2 de snapdragon battery guru kullanan var mi bir yarari var mi ben pek inanmiyorum da

KayraBey

KayraBey

Üye
Bugün beyaz G2 gördüm, kurcaladım. Oooooff off ! ... Yine içim eridi ya... :(

KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tatar1926
2495243

2495243

Kapalı Hesap
Tasarım olsun, ekran olsun, hız olsun... Çıktığı günden beri hastayım.

Gm elit yerine kesinlikle G2 alınmalı...
Bizde oyle yaptik yalniz hem kulaklik hem de hoparlorde cizirti var hafif bakalim

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Birde tuşlar sanal olmasa kusursuz bir telefon olacaktı

02samsat

02samsat

Üye
Günaydın arkadaşlar...

DDPROG

Üye
Beyler Lg G2 bende aldım sonunda :) Ama aklıma takılan bir soru var benim ürünümün garantisi ithalatçı firmada. Şimdi benim eski telefonum Galaxy W da batarya şişmişti garantiye göndermiştim. Lg G2 de de böyle bir sorun olsa ve garantiyi sağlayan firma bataryayı değiştirmese vb. sorunlar çıkartsa ben bu ürünü normal LG servisinde tamir ettirebilir miyim? Ve fiyatı muhtemelen kaç olur?

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Beyler Lg G2 bende aldım sonunda :) Ama aklıma takılan bir soru var benim ürünümün garantisi ithalatçı firmada. Şimdi benim eski telefonum Galaxy W da batarya şişmişti garantiye göndermiştim. Lg G2 de de böyle bir sorun olsa ve garantiyi sağlayan firma bataryayı değiştirmese vb. sorunlar çıkartsa ben bu ürünü normal LG servisinde tamir ettirebilir miyim? Ve fiyatı muhtemelen kaç olur?
Goturursin ama para alirlar

nokio_6233

nokio_6233

Üye
bende de lg g2 var beyaz kasa ben nasil üye olabilirim?

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
:eller:

canko13

canko13

Üye
Arkadaşlar g2de Splitview diye bir uygulama var, ekranı bölme uygulaması,bu proğramı nasıl yüklenir ?

The SLayeR

The SLayeR

Üye

arkadaslar resimde az belli olsa genllkle gri tonlarda ve bazı beyaz tonlarında ekranımda beyaz nokta gözükyor bu ölü pikselmi ve garantiye götrsem halederlermi cünkü bazı drumlarda gzküo garantidekler görmez gerii gnderrler die korkuyorum ?

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

tatar1926

Üye
Arkadaşlar aidata 16 ve 32 gb flash bellekleri çıkarmış hafıza sıkıntısı çeken arkadaşlara duyurulur

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ekranın sol üst köşesinde sarılık oluştu arkadaşlar benim cihaz da?
Nedir acaba bu?

Üst Alt