saylhamiosun
Üye
Jiraiya telefonunun ekranı çok hoşmuş dokunabilir miyim?Bakalim geldi
Jiraiya telefonunun ekranı çok hoşmuş dokunabilir miyim?Bakalim geldi
G2 güzel makina. Tavsiye ederimBugün beyaz G2 gördüm, kurcaladım. Oooooff off ! ... Yine içim eridi ya...![]()
Tasarım olsun, ekran olsun, hız olsun... Çıktığı günden beri hastayım.G2 güzel makina. Tavsiye ederim
Bizde oyle yaptik yalniz hem kulaklik hem de hoparlorde cizirti var hafif bakalimTasarım olsun, ekran olsun, hız olsun... Çıktığı günden beri hastayım.
Gm elit yerine kesinlikle G2 alınmalı...
Ama aklıma takılan bir soru var benim ürünümün garantisi ithalatçı firmada. Şimdi benim eski telefonum Galaxy W da batarya şişmişti garantiye göndermiştim. Lg G2 de de böyle bir sorun olsa ve garantiyi sağlayan firma bataryayı değiştirmese vb. sorunlar çıkartsa ben bu ürünü normal LG servisinde tamir ettirebilir miyim? Ve fiyatı muhtemelen kaç olur?Goturursin ama para alirlarBeyler Lg G2 bende aldım sonundaAma aklıma takılan bir soru var benim ürünümün garantisi ithalatçı firmada. Şimdi benim eski telefonum Galaxy W da batarya şişmişti garantiye göndermiştim. Lg G2 de de böyle bir sorun olsa ve garantiyi sağlayan firma bataryayı değiştirmese vb. sorunlar çıkartsa ben bu ürünü normal LG servisinde tamir ettirebilir miyim? Ve fiyatı muhtemelen kaç olur?
Tahminen kaç lira alırlar?Goturursin ama para alirlar
Vereceğim banka (iban) numarasına 50 tl yatıracaksın.bende de lg g2 var beyaz kasa ben nasil üye olabilirim?
Vereceğim banka (iban) numarasına 50 tl yatıracaksın.