The SLayeR
Üye
Maalesef gece karanlıkta pek iyi sonuçlar vermiyor.box 50 gb ekstra sanal hafıza demişsiniz bunu nasıl kullanabilirim.![]()
Box programini tele kur kayit ol giris
Yap otomatik 50 gb hediyeni verecktir
Maalesef gece karanlıkta pek iyi sonuçlar vermiyor.box 50 gb ekstra sanal hafıza demişsiniz bunu nasıl kullanabilirim.![]()
Anladım, teşekkürler.Box programini tele kur kayit ol giris
Yap otomatik 50 gb hediyeni verecktir
Anladım, teşekkürler.
Önerdiğin kullandığın güzel uygulamalar ve oyunlar var ise benimle paylaşır mısın.Rica ederim kardesim

Radyoyu sen söyleyene kadar olmadığını farketmemiştim.Genelde kulandgim fotmob , ftb pro,ccleaner,ogyoutube,zooper widget pro,es file, zedge, player pro, RADYO, Gazeteler falan direk aklima gelenleri yazdim![]()

climbsy ninja, smash hit ve d.hunter 1024, real basketball harici diğerleri var.Oyunlarda gta san andreas ,nfs most wanted, dead triger 2,climbsy ninja, smash hit,d.hunter 2014, real basketball,hill climb racing,okey,temple run 2 ,real parking 3D ,flappy bird bunlar kurulu telde

Bende çok oynamamda arada girerim işte vakit geçirmek için. Evde ikiz kardeşlerim var onlar çok oynar.
Aldığımda herkes 2 gün gider dedi kardeşlerim sayesinde 1 günü çıkartıyoruz.![]()

Hayırlı olsun yeni kullanıcı adın.Uye ismin degisti 39. 4Justice i silip degstrebilrmiyiz

EyvallahHayırlı olsun yeni kullanıcı adın.![]()
Düzelttik kardeşim..Sorun yok.
Eyvallah.