★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
Benide ekler misiniz , size zahmet :)

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bende denedim iyi değil, ama bilinen birşeydi bu. :)

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Beyler bu BatteryGuru uygulaması öğrenme modunu bitirdi hala GPS istiyor hep böyle mi?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Sil bnce hcbi ise yaramiyor bu tur prolar

fantasticomer

fantasticomer

Üye
Regaip Kandilimiz ve Üç Aylar Tüm İslam Alemimize Hayırlara Vesile Olsun İnşallah.

1Mayıs İşçi Ve Emekçi Bayramımız Kutlu Olsun.

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS ve The SLayeR
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Sileyim diyorsun yani kadir? Çoğu kişi kullanıyormuş ama. :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yaw bos hepsi ram ymekten baska karlari yok zaten sende kaaptrsin wifiyi bluetootu manuel olarak ben kulanmiyorum az kulanimda sarj uc gun gdiyo ygun kulanimda bir bucuk gun gdio benimm

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Yaw bos hepsi ram ymekten baska karlari yok zaten sende kaaptrsin wifiyi bluetootu manuel olarak ben kulanmiyorum az kulanimda sarj uc gun gdiyo ygun kulanimda bir bucuk gun gdio benimm
maşallah senin iyi gidiyormuş. :D :D

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Beyler bende size katilmak istiyorum g2 alicam karar verdim. Acaba kullanimindan bahsedermisiniz kisaca yani son donemde cikan agir oyunlarda nasil performansi. Oyun, film, internet, facebook ( fazla degil ) kullaniminda isinma mutlaka oluyordur ama nasil cokmu azmi bu konuda bilgi verirmisiniz. Suan ip5 kullaniyorum ama bunaldim artik bu cihazdan degisiklik iyidir :D

tatar1926

Üye
Beyler bende size katilmak istiyorum g2 alicam karar verdim. Acaba kullanimindan bahsedermisiniz kisaca yani son donemde cikan agir oyunlarda nasil performansi. Oyun, film, internet, facebook ( fazla degil ) kullaniminda isinma mutlaka oluyordur ama nasil cokmu azmi bu konuda bilgi verirmisiniz. Suan ip5 kullaniyorum ama bunaldim artik bu cihazdan degisiklik iyidir :D
Kardeş wifi ve mobil internet hızı süper diğer kullandığım tellere göre hatta bende 100 mb kotalı sınırlı mobil internet olduğu halde müthiş sayfa açılış hızı var internette gezinirken ısınma yok oyunlardada normal derece pek farkına varmassın

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Diablos kardesim gene nick degistrdim :)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Oo burasi kimsesizler mezarligina donmus :)

Üst Alt