★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

tatar1926

Üye
Arkadaşlar golddan alan var mı g2yi.1299 olmuş.alan varsa güncellemede bi sıkıntı oluyormu?
Kardeş ben golddan aldım 3 gün önce birde vip kasko yaptir on numara güncelleme de felan bir sıkıntı yok
Arkadaşlar golddan alan var mı g2yi.1299 olmuş.alan varsa güncellemede bi sıkıntı oluyormu?
Yalnız acele et cihaz çabuk bitiyor ben 3 hafta peşinden gezdim

fantasticomer

fantasticomer

Üye
Kardeş ben golddan aldım 3 gün önce birde vip kasko yaptir on numara güncelleme de felan bir sıkıntı yok
Yalnız acele et cihaz çabuk bitiyor ben 3 hafta peşinden gezdim

Ben istanbul bilişim den 1484tl ye GOLD Renk 32gb almıştım şu an ne kadar bilmiyorum guncellemede sıkıntı yok .

Kerim.

Kerim.

Üye
Teşekkürler.benim arkadaş golddan s3 almıştı güncelleme yapamıyordu ondan sordum.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
1700 e aldim 32 ligi ama hakkaten aldgim gunden beri hic pisman degilim

Kerim.

Kerim.

Üye
Size göre telefonun eksileri neler arkadaşlar?

astor3326

Üye
Valla dediğim gibi pc suit ile sorun kalmadı. Hem pil suresi uzadı. Hem ısınma eski düzenine geldi. Tavsiye ederim.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Valla dediğim gibi pc suit ile sorun kalmadı. Hem pil suresi uzadı. Hem ısınma eski düzenine geldi. Tavsiye ederim.
Bende düzelmedi hocam tam olarak ne yaptığınızı bana da anlatır mısınız?

Kerim.

Kerim.

Üye
Telefonun kasası kötü mü gerçekten malzeme kalitesi olarak?
Ve dh incelemesinde real racing3te kasıyordu sizdede varmı rr3te kasma?
Kulaklık kalitesi nasıl?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Telefonun kasası kötü mü gerçekten malzeme kalitesi olarak?
Ve dh incelemesinde real racing3te kasıyordu sizdede varmı rr3te kasma?
Kulaklık kalitesi nasıl?
Kulaklık kalitesi tatminkâr, kasa kötü değil dayanıklı zaten yekpare kasa var. Real Racing 3'te hiç kasmadı. :)

• Beğen
Tepkiler: Kerim.
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Kasma falan bnde grmedim dun gta sanandreasida yukledim no problem yane

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
Teşekkürler aklımda g2 ile ilgili soru kalmadı artık :)

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
fantasticomer

fantasticomer

Üye
Teşekkürler aklımda g2 ile ilgili soru kalmadı artık :)
Bu cihaz hakkında aklında soru işareti kalmasın ;) emin ol bu özellikleri olan cihaz iphone veya samsung olsaydı minimum 2500tl fiyatı olurdu ;) ben iphone 5 den bu cihaza geçiş yaptım artık gerisini sen düşün ;)

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
Op
Bu cihaz hakkında aklında soru işareti kalmasın ;) emin ol bu özellikleri olan cihaz iphone veya samsung olsaydı minimum 2500tl fiyatı olurdu ;) ben iphone 5 den bu cihaza geçiş yaptım artık gerisini sen düşün ;)
Efsane bence bu telefon.ama ikinci elleri çok pahalı nedense.sıfırı 1300olmasına rağmen temizi 1100den başlıyor

fantasticomer

fantasticomer

Üye
Op
Efsane bence bu telefon.ama ikinci elleri çok pahalı nedense.sıfırı 1300olmasına rağmen temizi 1100den başlıyor

Bence fiyat düşük olmaması sahiplerinin cihazı benimsediği anlamına gelir :) en azından samsung gibi rakamlar yerlerde değil ;)

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bana bir konuda yardımcı olabilecek var mı?
Telefonu alalı 3 gün oluyor ve 5 10 dk oyun oynayınca telefon ısınıyor internette biraz araştırdım normalde böyle bir sorun yokmuş 4.4.2 güncellemesinden sonra oluşmuş nasıl düzeltebileceğime dair bir fikrim yok bazıları suiteye girip yazılım hatası giderme yapın demiş ama ben nasıl yapacağım bilmiyorum...

fantasticomer

fantasticomer

Üye
Bana bir konuda yardımcı olabilecek var mı?
Telefonu alalı 3 gün oluyor ve 5 10 dk oyun oynayınca telefon ısınıyor internette biraz araştırdım normalde böyle bir sorun yokmuş 4.4.2 güncellemesinden sonra oluşmuş nasıl düzeltebileceğime dair bir fikrim yok bazıları suiteye girip yazılım hatası giderme yapın demiş ama ben nasıl yapacağım bilmiyorum...
Bilgisayara pc suite indirip kurdun mu?

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
fantasticomer

fantasticomer

Üye
Pc suite'in Üstte araçlar veya ayarlar olacak orda yazılım hatalarını düzelt seçeneğini tıkla ve işlemin bitmesini bekle bu işlem 15-20 dk sürebilir, ama cihazın şarj full olsun, bu işlemden sonra test et bakalım durum ne olacak?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Pc suite'in Üstte araçlar veya ayarlar olacak orda yazılım hatalarını düzelt seçeneğini tıkla ve işlemin bitmesini bekle bu işlem 15-20 dk sürebilir, ama cihazın şarj fu ll olsun, bu işlemden sonra test et bakalım durum ne olacak?
Anladım peki telefonu formatlamam gerekli mi bu işlemden önce?

Üst Alt