fantasticomer
Üye
Şahsi fikrimi soruyorsan bence format at ondan sonra yazılım hatalarını düzelt.Anladım peki telefonu formatlamam gerekli mi bu işlemden önce?
Şahsi fikrimi soruyorsan bence format at ondan sonra yazılım hatalarını düzelt.Anladım peki telefonu formatlamam gerekli mi bu işlemden önce?
Anladım sizde hiç ısınma sorunu oldu mu güncellemeden sonra?Şahsi fikrimi soruyorsan bence format at ondan sonra yazılım hatalarını düzelt.
Hayır, bende şarj sorunu oldu o kadar.Anladım sizde hiç ısınma sorunu oldu mu güncellemeden sonra?
Anladım ben en iyisi format atıp direk yazılım hatası geri yüklemeyi yapayım.Hayır, bende şarj sorunu oldu o kadar.

AynenAnladım ben en iyisi format atıp direk yazılım hatası geri yüklemeyi yapayım.![]()
Kardeş ben wifi ile guncelledim herhangi bir sorunla karşılaşmadımTelefon perşembe günü elimde olcak ama 4.2.2 ile gelcek yorumları okuyunca 4.4 güncellemesinin sorunları olduğunu (ısınma, sarj vb.) gördüm. Sizce telefon elime geçer geçmez 4.4 e geçmeli miyim?
Telefon perşembe günü elimde olcak ama 4.2.2 ile gelcek yorumları okuyunca 4.4 güncellemesinin sorunları olduğunu (ısınma, sarj vb.) gördüm. Sizce telefon elime geçer geçmez 4.4 e geçmeli miyim?
Çok heycanlıyım bir an önce perşembe olsada gelse4.4. ile LG G2 gayet güzel olmuş. Ama bence farkı görmek için bir iki hafta 4.2 ile kullan. Sonra 4.4 geçersin
İlk işim her oyunu yüklemek olcak 

Çok heycanlıyım bir an önce perşembe olsada gelseİlk işim her oyunu yüklemek olcak
![]()

Çok heycanlıyım bir an önce perşembe olsada gelseİlk işim her oyunu yüklemek olcak
![]()
Simdiden hayrli olsun o zmn inan pisman olmucaksin hic![]()
Şimdiden oyun tavsiye edeyim size;Çok heycanlıyım bir an önce perşembe olsada gelseİlk işim her oyunu yüklemek olcak
![]()
Süper oynanıyor bunlar LG G2'de. 
çok.rezalet bir çekim yaptı ışıklı ortamda problem yok fakat sokak lambasının altında bile görüntü fiyasko
sizde de böyle mi aranızda test eden varmı?Malesef daha deneme frsatim olmadi on kamerayi
Akşam test edermisin?