★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

DDPROG

Üye
Telefon perşembe günü elimde olcak ama 4.2.2 ile gelcek yorumları okuyunca 4.4 güncellemesinin sorunları olduğunu (ısınma, sarj vb.) gördüm. Sizce telefon elime geçer geçmez 4.4 e geçmeli miyim?

tatar1926

Üye
Telefon perşembe günü elimde olcak ama 4.2.2 ile gelcek yorumları okuyunca 4.4 güncellemesinin sorunları olduğunu (ısınma, sarj vb.) gördüm. Sizce telefon elime geçer geçmez 4.4 e geçmeli miyim?
Kardeş ben wifi ile guncelledim herhangi bir sorunla karşılaşmadım

karayel90

karayel90

Üye
Cihazı rootlu olup güncellemeyi yüklemede sıkıntı çeken arkadaşlar bu yöntemi deneyebilirsiniz

ROOTLU KİTKAT STOCK YAZILIM YÜKLEME

(Cihazınızda oluşabilecek sorunlardan şahsım ve maxicep.com/forum adresi sorumlu tutulamaz sorumluluk kullanıcıya aittir.Cihazınıza root yapmak cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir)

GEREKLİ DOSYA VE PROGRAMLAR:LG G2 D802 Romu (.zip):

SuperUser (.zip):

Bu 2 dosyayı indirip telefonda bir klasöre kopyalayın. Bu dosyaları KESİNLİKLE KLASÖRE ÇIKARTMAYIN! İndirdiğiniz gibi telefona kopyalayın.

Şimdi bu işlemleri yapmak için gerekli şartlar:

1-Cihazın rootlu olması gerekiyor.
2-Cihazında TWRP Recovery v2.6.3.3 veya daha yeni versiyonu kurulu olması gerekiyor.
TWRP Recovery v2.6.3.3 İndirme Linki

1-Eğer cihaz rootlu değilse Root için yapılacaklar:
Linkteki dosyayı indirip kurun.

V-root programını kurduktan sonra programı açın.

Ayarlar> genel > Geliştirici seçenekleri'nden usb hata ayıklama modu'nu açalım. Ayarlar > Genel > Güvenlik’ten Bilinmeyen Kaynakları aktif edip Uygulamaları Doğrula seçeneğini iptal ederek telefonu pc’ye bağlayın.

Program cihazı görecektir. LG D-802. ondan sonra tek tuşa yani root yazan yere bir defa tıklıyoruz ve işlem tamam oluyor. işlem tamamlanana kadar telefonu ellemeyin.

Bu işlemden sonra menüye supersu gelecektir. Mavi kalkan simgeli bir uygulama.

Menüye gelen supersu çince ve onu değiştirmek için google play'den supersu indirip karşınıza çıkan uyarıyı onaylayın. Size, zaten sistemde bir root programı olduğunu supersu’nun bunun yerine geçip geçmemesi için bir soru soracak ve siz de onaylayacaksınız. Ondan sonra çince uygulama silinip yerine Türkçe SuperSU kurulacaktır.

2-TWRP RECOVERY MOD YÜKLEME
1. Daha önce yapmıştık ama tekrar kontrol edelim.
Ayarlar> genel > Geliştirici seçenekleri'nden usb hata ayıklama modu'nu açalım. Ayarlar > Genel > Güvenlik’ten Bilinmeyen Kaynakları aktif edip Uygulamaları Doğrula seçeneğini iptal edelim.

2. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarımıza bunu indiriyoruz.

3. Dosya'yı zipten çıkaralım ve telefonu bilgisayara bağlayalım. Telefonumuzu bağlantı yöntemi seçeneklerinden ''Telefonu Şarj Edin'' olarak seçelim.

4. İndirdiğimiz dosya içerisinde bulunan recovery.bat uygulamasını çalıştıralım.

5. 1 ve 2 diye seçenek sunacaktır 2 diyelim ENTER ile geçelim ve sonraki kurulum için açılan bölüme de ENTER diyerek yüklemeye başlıyalım ve işlem sonun da Y/ der iseniz telefon reset atar ve Recovery MOD a ulaşırsınız - N/ der iseniz hiç bir işlem yapmaz.

6. Recovery yüklemiş bulunmaktasınız.

Artık kuruluma geçebilirsiniz.

-Cihazı TWRP Recovery modda başlatıyoruz. (Bu işlem için marketten Reboot Menu [No ads] adlı uygulamayı kurup açarak, içinden Reboot Recovery butonuna basabilirsiniz)
-Recovery Menü'den Full wipe yapıyoruz. yani Wipe> Advanced wipe. Sonra Dalvik cache, System, Data, ve Cache olanları seçip Swipe to Wipe yapıyoruz.
-Geri gelip ana menüden Install'a tıklayıp telefona kopyaladığımız .zip uzantılı dosyaları buluyoruz.
-Önce D802_stock_KK.zip dosyasını kuruyoruz.
-İşlem bittikten sonra tekrar aynı yere girip UpdateSupersu.zip dosyasını kuruyoruz.
-En sonda da telefonu Reboot> System diyip yeniden başlatıyoruz.
-İşlem bu kadar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: fantasticomer ve FeLonieS
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Guzel anlatim

02samsat

02samsat

Üye

4.4. ile LG G2 gayet güzel olmuş. Ama bence farkı görmek için bir iki hafta 4.2 ile kullan. Sonra 4.4 geçersin

DDPROG

Üye
4.4. ile LG G2 gayet güzel olmuş. Ama bence farkı görmek için bir iki hafta 4.2 ile kullan. Sonra 4.4 geçersin
Çok heycanlıyım bir an önce perşembe olsada gelse :) İlk işim her oyunu yüklemek olcak :):)

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS ve 02samsat
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Çok heycanlıyım bir an önce perşembe olsada gelse :) İlk işim her oyunu yüklemek olcak :):)
Şimdiden oyun tavsiye edeyim size;
Asphalt 8, MC4,Nova 3, Vegas Gangsteri, Dead Trigger 2. :ehe Süper oynanıyor bunlar LG G2'de. :D

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
LG G2 kullanmanız için 8 ekstra neden...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer
fantasticomer

fantasticomer

Üye
Arkadaşlar dün akşam malum şampiyonluk kutlamalarımız vardı bunu fırsat bilip Selfie trendine bizde uyalım dedik fakat ön kamera gece çekiminde beni rezil etti :( çok.rezalet bir çekim yaptı ışıklı ortamda problem yok fakat sokak lambasının altında bile görüntü fiyasko :( sizde de böyle mi aranızda test eden varmı?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Malesef daha deneme frsatim olmadi on kamerayi

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Maalesef gece karanlıkta pek iyi sonuçlar vermiyor.box 50 gb ekstra sanal hafıza demişsiniz bunu nasıl kullanabilirim. :D

Üst Alt