LG HOME UI İÇİN TEMALAR (S5 TEMASI BİLE VAR) - MaxiCepXda dan mi buluyon
Valla ben yeni aldım telefonu 4.2.2 ile kıyaslayamam ama çevremdekiler ısınmıyor diyordu ben aldığım gibi güncelledim ve ısınma yapıyor evet.Arkadaşlar guncellemeden sonra sizde de ısınma sorunu oldumu. Tel normalden fazla ısınıyor.
Hiç ısınma olmadı mı?Ben herhangi bir sorun yasamiyorum guncellemeden sonra
Diyelim yazılım hatalarını düzelte tıkladım, telefonumu sıfırlamaz di mi?Ben kullaniyorum . Tavsiye ederim.. ayrica isinma olmuyor eger hata oldugunu dusunuyorsaniz pc suite telefon sekmesinden yazilim hatalrini duzelte basiniz

Diyelim yazılım hatalarını düzelte tıkladım, telefonumu sıfırlamaz di mi?
Birde BattteryGuru uygulamasını yükledim Tasarrufa 4 gün sonra başlayacak falan diyor.![]()
Ya o kadar düzenledim şimdi sıfırlarsa çok üzülürüm.Evet senin kullanimini izliyor o surecte ...
Valla denemedim sadece bir kere tikladim ne olcak diyr 543 mb guncellemeyi bastan indirmeye baslamisti. Heralde sifirlamaz buyuk ihtimal

Hayir olmuyo isinma pek oda cok oynarsam telle ancak baterry gru sacma geliyo.bana zaten bu tur programlar ram yedgi icin hcbirinede inanmiyorum zaten sarjimda iyi gidiyor sabah 100 le cikiyorum uninin wifisinde takiliyorum aksam bes gbi falan 75 te falan oluyor yatana kadar oynsam yuzde 25 falan oluyorHiç ısınma olmadı mı?
Birde Batteryguru diye bir uygulama var bunu kullanıyor musunuz tavsiye edeniniz var mı?