★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

serkankrk

Üye
Uygulama tercihlerini sıfırlaman büyük olasılıkla düzeltecektir eğer olmaz ise fabrika ayarlarına alırsın düzelir.

Invoke

Invoke

Üye
Ayarlar>Uygulamalar>Google play verileri temizle seçeneğini dene bir...
Olmadı google play'i tekrar kurmayı dene...

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu kadar mı güzel g2 yaw

1-2 eksik yanı var çoğu telefonda bunlar standart o yüzden kendini sevdirmiyor bence.

radyo (sadece türkiyede -rom rootla olcak iş değil )
sd kart takılmıyor (32 gb yetse bile yinede takılması gerek)
yazılım eksiklikleri var bazı yerlerde ve yeni güncelleme geliceği kesin bile değil

LimePie

LimePie

Üye
ohoo arkadaşlar güncelleme gelicekmi gelmiyecekmi herkes başka birşey diyor yakında takas yapacam s4le artık.vermezse tabi güncellemeyi

ousta

ousta

Üye
Arkadaşlar Yeni çıkmış bir telefona ve amiral gemisi olan bir modele güncelleme gelmeme gibi bir durum olabilir mi? Aralık ayında direkt kit kat güncellemesi alma ihtimali var ve yüksek ihtimal.

Radyo ingiltere romunda var. Donanımsal olarak radyo var türkiye romunda yok sanırım vergi yüzünden koymadılar. Radyo çok kullanıyorum diyorsan orjinal ingiltere romunu yükle ve ya Spirit FM kur. güncelleme ile radyo sorununu çözebilir lg bekleyip göreceğiz...

• Beğen
Tepkiler: secotks
secotks

secotks

Üye
Güncelleme gelmemesi imkansız ki gerekte duymuyirum şahsen ;)

• Beğen
Tepkiler: ousta
LimePie

LimePie

Üye
gelsin güncellemede aralık ayınada razıyım ama kesin gelsin yani bir sürü özelliği var kitkatın

Prof İterol

Prof İterol

Üye
.

superfresh

Üye
Arkadaşlar, dün LG müşteri hizmetlerinden güncelleme ile ilgili bilgi istedim. Verilen cevap;
Herhangi bir planlama yada güncelleme için resmi bir açıklama tarafımızda bulunmamaktadır.
LG Türkiye sitesini takip etmenizi rica ederiz.
· Güncellemeler global çapta sıra ile farklı bölgeler ve farklı ülkelere sağlanmaktadır. Bu noktada farklı bölgelere Türkiye'den daha önce güncelleme yapılarak daha sonrasında ülkemizde yayınlanma durumu söz konusu olabilir. Ancak yapılan güncellemelerin ilk olarak farklı ülkelerde kontrol sağlanarak gelen kullanıcı yorumlarına göre küçük optimizasyonlara uğraması söz konusu olabilecektir. Bu yüzden Türkiye'ye gelecek yazılım sürümü en uygun ve stabil hale getirildikten sonra, sağlıklı olarak yapılmaktadır.

fidan.teknik

Üye
G2 olarak bende varım haydi hayırlısı olsunLg G2 olarak bende varım haydi hayırlısı

Oby_

Oby_

Üye
Benide yazarmisin kardesin

superfresh

Üye
G2 kullanıcı sayımız hızla artıyor. Cihazı yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: forward_murat
forward_murat

forward_murat

Üye
S. arkadaşlar LG g pro aldım bi sorunu çözemiyorum telefon rehberini gmailden aktardım ama gelen armalarda isimleri yazmıyor be rehberden arama yapamıyorum.belki basit bi sorun ama çözemıyorum ilk defa lg kullnıyorum...yardımcı olabilirmisniz...rica etsem

Never Back Down

Never Back Down

Üye
arkadaşlar g2min ekranını tam ekran yapan bi program varmış o kapasitif tuşları kaldıran bilen varsa yardımcı olsun gari

enver_techno

enver_techno

Üye
S. arkadaşlar LG g pro aldım bi sorunu çözemiyorum telefon rehberini gmailden aktardım ama gelen armalarda isimleri yazmıyor be rehberden arama yapamıyorum.belki basit bi sorun ama çözemıyorum ilk defa lg kullnıyorum...yardımcı olabilirmisniz...rica etsem

Rehber seçeneklerinden hesabı gmail olarak ayarla sonra kişileri cihaza aktar.

enver_techno

enver_techno

Üye
arkadaşlar g2min ekranını tam ekran yapan bi program varmış o kapasitif tuşları kaldıran bilen varsa yardımcı olsun gari
Bence hiç uğraşma, iki piksel fazlası için değmez. İlla istiyorum diyorsan google aramalarında mevcut.

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Görüntülü arama sorunu nasıl halledilir?

superfresh

Üye
Bahsettiğiniz 3G üzerinden görüntülü görüşmek ise bu sadece cihazı yurtdışından getirtmekle mümkün olur. Zira Türkiyede 3G üzerinden görüntülü görüşme sadece Samsungda var. Ancak 4G ile görüntülü görüşmek LG ile mümkün olacak. Yani, ya cihazı yurt dışından getirteceksiniz, ya da 4G nin gelmesini bekleyeceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge

Üst Alt