★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Oby_

Oby_

Üye
Valla kardesim oyun falan onem veriyorsan ozellikle de Performansına hic kacirma derim. Ben vade farkiyla 1500 tl ye aldim. Hafiza yetiyor merak etme sarj da bende full internet ve senkronize acik oyun oynamami dersin mp3 mu dersin hersey var sarj en az en az 1.5 gun. Bunlari az kullanirsan iddia ediyorum 2.5 gun rahat gidiyor. Al pisman olursan o zmn soyle. Ben adeta asigin telefonuma o kadar diyim

• Beğen
Tepkiler: yamakas-i

yamakas-i

Üye
Peki kardeşlm teşekkürler

LimePie

LimePie

Üye
forumda sadece 15 kişimi kullanıyor lg g2 yi ???

• Beğen
Tepkiler: ATAKANALTUG
KayraBey

KayraBey

Üye
@DiaBLoS
Konuyu üstüne alır mısın? Konu sahibi ölmüş :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaslar konuyu duzenleme isini en kisa surede hal edecegim...
Bilgilerinize...

Keyifli forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Dede, LimePie, Neagf ve 1 kişi daha
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hangi navigasyon uygulamalarini kullaniyosunuz önerebileceginiz bi seyler var mi ücretsiz olursa cok iyi olur internet pakedi aldim sirf bunun icin lakin sarj durumu sikinti yaratiyo gün boyu navigasyon gerekli bana en az 10 saat kullanmak durumundayim is geregi

Astara Vista

Üye
Lg G2 lerimize sizce ne zaman güncelleme gelir

superfresh

Üye
Ben IGO ve SYGIC kullanıyorum. Her ikisi de güzel. Birbirlerini de tamamlıyor. Her ikisini de internette bulabilirsiniz.

3512

Üye
mesajım bulunsun

Son düzenleme:
e_memet88

e_memet88

Üye
Arkadaşlar benimde bir sorum olacak;

Bende LG G2 almayı düşünüyorum ama incelemelerde ve yorumlarda görüntülü aramanın olmadığı bilgisi paylaşılmış... Öncesinde android kullanmışlığım yok ama çevremde kullanan room atan vs. işlem yapanlar var. Acaba bu görüntülü arama olayı bu şekilde çözülebilir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt