millet 4güne dayandırıyor sen napıyorsun öyle telefonlaSarj cok hizli bitiyor acaba sorunum nedir ayrica pil bolümündede desarj yaziyor

Deşarj kullanıldığının yazısıdır,Sarj cok hizli bitiyor acaba sorunum nedir ayrica pil bolümündede desarj yaziyor
he bende geçen teknosadaki lg bölümünü hepsini birden kapatmıştım meğersem hepsi aynı frekansta çalışıyormuşabi yazılıma hiç gerek yok canavar bişey. üni. kantinde lcd leri kapatıyom tek tek fena ya![]()

Hayır senin telefonun 4G olduğu için Görüntülü görüşme yi desteklemiyor işlemci nin özelliği bu. Ama müjde 2014 de yani bu yıl 4G ye geçiyoruz.Görüntülü arama sorunu nasıl halledilir?
Şimdi anladım.Çok sonunda 4g ye geçiyoruz.Teşekkürler Ömür kardeş.Hayır senin telefonun 4G olduğu için Görüntülü görüşme yi desteklemiyor işlemci nin özelliği bu. Ama müjde 2014 de yani bu yıl 4G ye geçiyoruz.
3G yi % kaç kullanabiliyoruz da 4. jenerasyonu konuşmaya şimdiden başladık. Hadi hayırlısı bakalım![]()
Orası da doğru.Maksat yenilikçilik 
Benim incelediğim kadarıyla kamerası video çekerken bayagı bir zorlanıyor odaklama konusunda bu sorunu yasayan varmı ??
yazımsal olarak duzeltılebılırmı
Yani sağa sola çeviriken odaklama yapmaya calıstıgını anlıyorsun takılarak gıdıyor gıbı hızlı odaklıyamıyorZorlanıyor derken ?
geçmiş olsun şimdiden yaparsanızSatılık - Lg G2 Orjinal Kılıfı 2.el Tertemiz 40tl Kargo DahilS4le takas yapsam iyi olur mu yoksa yanlismi yapmis olurumS4le takas yapsam iyi olur mu yoksa yanlismi yapmis olurum
S4le takas yapsam iyi olur mu yoksa yanlismi yapmis olurumS4le takas yapsam iyi olur mu yoksa yanlismi yapmis olurum