ayarlarda ses kısmını az kurcalao mutluluk bana aitşu mesaj sesini değiştirmeyi bilen varmı yaa :S
bak çok hızlı tıklarsan açmaz ama sakin sakin tıklarsan rahatça algılarbenim knock knock yaparken belirli bi logaritma mı var her tıkladığımda açmıyor
yani belli aralığı tutturman gerekiyor sanki kapatırken böle bi sorun yokda açarken hızlı lekilde iki kere tıkladığımda bazen açmıyor acaba ekran koruyucu biraz kalındı onla mı alakalıo yoksa dediğim gibi bi logaritması var da belirli saniye aralığını mı algılıyor sadece :S birde bazen sağ üst rtaraf özellikle doknmuyor gibi sadece ayarlar bölümünde rastladım belki dokunmatik test programı indirdim sıkıntısız bi şekilde gözüküyor.birazda evhamlandım s3 aldık geçenlerde gıcır gıcır kapaktan ses gelio kilit tusu sallanıyor 3 günlük cihaz bi sıkıntı var mı yok mu ölçebileceğim bi program varmıdır?
aslında her seferinde işliyor ama çok hızlı hızlı tıkladıklarındanDokunmatikte ya da ekran koruyucunda sorun yok. Evhamlamana da gerek yok. Knock knock her seferinde işlemiyormuş, bir yerde okumuştum. Ara ara çalışmıyormuş, güncelleme ile düzeltilebilir. Büyük bir sorun değil zaten her zaman olmuyor.
bak usta teknosa bana başvuru yap demedi direk yanında kılıfı verdi gittimArkadaslar merhaba
Size bir sorum olacak fakat emin olanlar cevaplarsa sevinirim...
Arkadaslar biliyorsunuz ki ben bu cihazi ön siparis ile teknosadan satin aldim...
Kilif hediyesi oluyordu bir de biliyorsunuz ki ...
Cihazi aldiktan 2.3 gün sonra cihazi aldigim teknosa da ki arkadas
Sendenogreniyorum.com ouickwindow bolumunden basvuru yapmami soyledi ve cihazin kilifininbu basvurudan sonra gonderilecegini soyledi...
Neyse bende cihazin imei nosunu fatura nosunu acik adres bilgilerimi yazdim basvurumu yaptim...
Bugun baktim 21-25 ekim tarihleri arasinda kilif gonderimleri yapilacagini yaziyor sendenogreniyorum.com ouick window bolumunde ...
Simdi bu kilif olayi nasil oluyor...
Teknosanin mi vermesi gerekiyor kilifi ?
Ya da lg kampanyasi teknosanin verecegi kiliftan bagimsiz mi ?
Biri anlatabilir mi ?

ben teknosadan aldım bana kılıflı gönderdilerkılıf konusunda ben dairemi eksik yazdığım için telefonla aradım ve iletmiştim bugün dönüş yaptılar LG den . 21-25 ekimde dağılacağını kargo iel dağıltıcanı söylediler merkez ofisten.
LG kendisi dağıtıyor teknosa ile ilgisi yok konunun yetişemeyenler var ise lg orjinal servislerinde teknosa dan alınanlar için 100 tl ye satıyor teknosa dışını bilmiyorum. ama internette orjinalleri 100 tl zaten..
sendenogreniyorumdan alınanlar LG ye ait teknosa da bunu kastetmiştir die düşüniyorum.
Yarın vintek LG servisine gideceğim inş dediklerini de sorarım.başka sorusu olan varsa gitmişken iletebilirim eğer gidebilirsem =)teknosa daki elemanlar siteye yönlendirip elden vereceklerini satıyorlar mı napıyorlar acaba .![]()
abi bak benim dediğim çıkacakWolfbaskan sana zahmet soruver beni bilgilendir kardesim kesin olarak.
onu bilmiyorum işte ama ben teknosanın sitesinden aldım ve açık adres verdim öyle aldım 2si beraber geldi tel ile kılıfKesin birsey ciksin da ona gore hareket edeyim kardesim
Su an herhangi teknosa subelerin de g2 nin kiliflari var mi satisi falan ?
yani hacı gülle bana teknosa sözünü tuttu kılıfını verditamamdır ama teknosa nın ki ayrıdır bencede
bence senin kılıfın üzerine yattı çakallarO zaman teknosa da ki cocuk bana niye lg nin sitesine basvurmami soylesin...
Ben anlamadim bu isten bir sey...