★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
o mutluluk bana ait :) şu mesaj sesini değiştirmeyi bilen varmı yaa :S

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
benim knock knock yaparken belirli bi logaritma mı var her tıkladığımda açmıyor :s
yani belli aralığı tutturman gerekiyor sanki kapatırken böle bi sorun yokda açarken hızlı lekilde iki kere tıkladığımda bazen açmıyor acaba ekran koruyucu biraz kalındı onla mı alakalıo yoksa dediğim gibi bi logaritması var da belirli saniye aralığını mı algılıyor sadece :S birde bazen sağ üst rtaraf özellikle doknmuyor gibi sadece ayarlar bölümünde rastladım belki dokunmatik test programı indirdim sıkıntısız bi şekilde gözüküyor.birazda evhamlandım s3 aldık geçenlerde gıcır gıcır kapaktan ses gelio kilit tusu sallanıyor 3 günlük cihaz bi sıkıntı var mı yok mu ölçebileceğim bi program varmıdır?

LimePie

LimePie

Üye
tamamdır buldum arkadaşlar eyvallah

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
benim knock knock yaparken belirli bi logaritma mı var her tıkladığımda açmıyor :s
yani belli aralığı tutturman gerekiyor sanki kapatırken böle bi sorun yokda açarken hızlı lekilde iki kere tıkladığımda bazen açmıyor acaba ekran koruyucu biraz kalındı onla mı alakalıo yoksa dediğim gibi bi logaritması var da belirli saniye aralığını mı algılıyor sadece :S birde bazen sağ üst rtaraf özellikle doknmuyor gibi sadece ayarlar bölümünde rastladım belki dokunmatik test programı indirdim sıkıntısız bi şekilde gözüküyor.birazda evhamlandım s3 aldık geçenlerde gıcır gıcır kapaktan ses gelio kilit tusu sallanıyor 3 günlük cihaz bi sıkıntı var mı yok mu ölçebileceğim bi program varmıdır?
bak çok hızlı tıklarsan açmaz ama sakin sakin tıklarsan rahatça algılar

Invoke

Invoke

Üye
Dokunmatikte ya da ekran koruyucunda sorun yok. Evhamlamana da gerek yok. Knock knock her seferinde işlemiyormuş, bir yerde okumuştum. Ara ara çalışmıyormuş, güncelleme ile düzeltilebilir. Büyük bir sorun değil zaten her zaman olmuyor.

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Dokunmatikte ya da ekran koruyucunda sorun yok. Evhamlamana da gerek yok. Knock knock her seferinde işlemiyormuş, bir yerde okumuştum. Ara ara çalışmıyormuş, güncelleme ile düzeltilebilir. Büyük bir sorun değil zaten her zaman olmuyor.
aslında her seferinde işliyor ama çok hızlı hızlı tıkladıklarından
anında algılaması çok zor oluyor
halbuki sakin sakin tıklasalar sorun yok

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaslar merhaba
Size bir sorum olacak fakat emin olanlar cevaplarsa sevinirim...

Arkadaslar biliyorsunuz ki ben bu cihazi ön siparis ile teknosadan satin aldim...
Kilif hediyesi oluyordu bir de biliyorsunuz ki ...
Cihazi aldiktan 2.3 gün sonra cihazi aldigim teknosa da ki arkadas
Sendenogreniyorum.com ouickwindow bolumunden basvuru yapmami soyledi ve cihazin kilifininbu basvurudan sonra gonderilecegini soyledi...
Neyse bende cihazin imei nosunu fatura nosunu acik adres bilgilerimi yazdim basvurumu yaptim...

Bugun baktim 21-25 ekim tarihleri arasinda kilif gonderimleri yapilacagini yaziyor sendenogreniyorum.com ouick window bolumunde ...

Simdi bu kilif olayi nasil oluyor...
Teknosanin mi vermesi gerekiyor kilifi ?
Ya da lg kampanyasi teknosanin verecegi kiliftan bagimsiz mi ?
Biri anlatabilir mi ?

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
evet kilidi açıp tkrr kapatıp açtığında genelde oluyor. fakat şu dokunmatikde sağ üstde özellikle yaşadığım olay can sıktı baş parmağımı okumayıp işaret parmaığımı okudu bunu bi kaç kere yaptı.
içimi Rahatlattıız. İnş şGüncellemelerin arkasında ve hızlı bi şekilde sağlar Lg artık bu cihazla birlikte
ve servis ağını genişletmesi gerektiği kanaatindeyim pazaarlama için reklam girişimi yükseltilmiş.
ilk 3.D yarış oyunumu da yaptım uzun sürede ısınma olayı ile karşılaştım LG optimus Blackden alışığım ısınmaya onun kadar ısınmadığı kesin =) bu işlemciye görede normal karşılıyorum keşke kasa plastik yerine daha sağlam bişi olsa daha otraklı ağır olurdu die de notumu düşiyim.

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Arkadaslar merhaba
Size bir sorum olacak fakat emin olanlar cevaplarsa sevinirim...

Arkadaslar biliyorsunuz ki ben bu cihazi ön siparis ile teknosadan satin aldim...
Kilif hediyesi oluyordu bir de biliyorsunuz ki ...
Cihazi aldiktan 2.3 gün sonra cihazi aldigim teknosa da ki arkadas
Sendenogreniyorum.com ouickwindow bolumunden basvuru yapmami soyledi ve cihazin kilifininbu basvurudan sonra gonderilecegini soyledi...
Neyse bende cihazin imei nosunu fatura nosunu acik adres bilgilerimi yazdim basvurumu yaptim...

Bugun baktim 21-25 ekim tarihleri arasinda kilif gonderimleri yapilacagini yaziyor sendenogreniyorum.com ouick window bolumunde ...

Simdi bu kilif olayi nasil oluyor...
Teknosanin mi vermesi gerekiyor kilifi ?
Ya da lg kampanyasi teknosanin verecegi kiliftan bagimsiz mi ?
Biri anlatabilir mi ?
bak usta teknosa bana başvuru yap demedi direk yanında kılıfı verdi gittim
lg dende başvuru yaptımm oda kabul edildi
anlıcan bu kampanyalar ayrı ayrı
eminim diyorum ozaman teknosa neden bana versin kılıfı

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
kılıf konusunda ben dairemi eksik yazdığım için telefonla aradım ve iletmiştim bugün dönüş yaptılar LG den . 21-25 ekimde dağılacağını kargo iel dağıltıcanı söylediler merkez ofisten.
LG kendisi dağıtıyor teknosa ile ilgisi yok konunun yetişemeyenler var ise lg orjinal servislerinde teknosa dan alınanlar için 100 tl ye satıyor teknosa dışını bilmiyorum. ama internette orjinalleri 100 tl zaten..
sendenogreniyorumdan alınanlar LG ye ait teknosa da bunu kastetmiştir die düşüniyorum.
Yarın vintek LG servisine gideceğim inş dediklerini de sorarım.başka sorusu olan varsa gitmişken iletebilirim eğer gidebilirsem =)teknosa daki elemanlar siteye yönlendirip elden vereceklerini satıyorlar mı napıyorlar acaba . :D

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
kılıf konusunda ben dairemi eksik yazdığım için telefonla aradım ve iletmiştim bugün dönüş yaptılar LG den . 21-25 ekimde dağılacağını kargo iel dağıltıcanı söylediler merkez ofisten.
LG kendisi dağıtıyor teknosa ile ilgisi yok konunun yetişemeyenler var ise lg orjinal servislerinde teknosa dan alınanlar için 100 tl ye satıyor teknosa dışını bilmiyorum. ama internette orjinalleri 100 tl zaten..
sendenogreniyorumdan alınanlar LG ye ait teknosa da bunu kastetmiştir die düşüniyorum.
Yarın vintek LG servisine gideceğim inş dediklerini de sorarım.başka sorusu olan varsa gitmişken iletebilirim eğer gidebilirsem =)teknosa daki elemanlar siteye yönlendirip elden vereceklerini satıyorlar mı napıyorlar acaba . :D
ben teknosadan aldım bana kılıflı gönderdiler
bide lgden başvuru yaptım 2.si gelcek

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Wolfbaskan sana zahmet soruver beni bilgilendir kardesim kesin olarak.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kesin birsey ciksin da ona gore hareket edeyim kardesim
Su an herhangi teknosa subelerin de g2 nin kiliflari var mi satisi falan ?

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Kesin birsey ciksin da ona gore hareket edeyim kardesim
Su an herhangi teknosa subelerin de g2 nin kiliflari var mi satisi falan ?
onu bilmiyorum işte ama ben teknosanın sitesinden aldım ve açık adres verdim öyle aldım 2si beraber geldi tel ile kılıf

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
tamamdır ama teknosa nın ki ayrıdır bencede

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
O zaman teknosa da ki cocuk bana niye lg nin sitesine basvurmami soylesin...
Ben anlamadim bu isten bir sey...

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
O zaman teknosa da ki cocuk bana niye lg nin sitesine basvurmami soylesin...
Ben anlamadim bu isten bir sey...
bence senin kılıfın üzerine yattı çakallar
ozaman neden teknosa bana kılıf versin ?
ozaman neden lg kılıf kampanyasını teknosa için geçerlidir diye yazı yazmadı ?

Üst Alt