★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

orhan0695

orhan0695

Üye
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
ya ızgara dediğim o micro usb nin yanındaki deliklerya ızgara dediğim o micro usb nin yanındaki delikler :D

elimle kapatınca farkettim la birinden ses gelmiyo bunun dedim bide zor bulduk 32gblığını teşhir fln sandım :D
benimde öyle teşhir olamaz
eğer kutuda güvenlik kağıdı yırtılamamışsa sorun yk

orhan0695

orhan0695

Üye
var güvenlik kağıdı bide biraz önce farkettim real racing 3 oynuyodum ısındı telefon %100 parlaklıkta oynuyodum sonra bi faceye girip geri döndüm oyuna kapatmadan sonra biraz daha oynadım ısında baya sonra çıkış yaptım oyundan parlaklığı kısacaktım kendi kısmıs %90 fln yapmış %100 e getiriyim geri dedim "telefon sıcaklığı aşırı olduğundan parlaklık artıramıyor" yazısı çıktı.Normal bişy mi toplam 10dkka bile oynamadım oyunu ama telefonu kullanıyodum aralıksız 1 saate yakın

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
var güvenlik kağıdı bide biraz önce farkettim real racing 3 oynuyodum ısındı telefon %100 parlaklıkta oynuyodum sonra bi faceye girip geri döndüm oyuna kapatmadan sonra biraz daha oynadım ısında baya sonra çıkış yaptım oyundan parlaklığı kısacaktım kendi kısmıs %90 fln yapmış %100 e getiriyim geri dedim "telefon sıcaklığı aşırı olduğundan parlaklık artıramıyor" yazısı çıktı.Normal bişy mi toplam 10dkka bile oynamadım oyunu ama telefonu kullanıyodum aralıksız 1 saate yakın
evet biraz fazla ısınıyor normal yapcak bişi yk

Invoke

Invoke

Üye
Aslında, sıcaklığı ölçüp ona göre seni bir nebze kısıtlaması, parlaklığı sona kadar açmaması, bir nevi otokontrol yapması iyi bir şey =P

dayanamadım yüzde 8de şarja taktım bir sorun olurmu acaba dışarıda işim varda telefonuda götürmem lazım

Bir şey olmaz bak yukarda ne yazdım :D

• Beğen
Tepkiler: LG.G2.32GB
orhan0695

orhan0695

Üye
Aslında, sıcaklığı ölçüp ona göre seni bir nebze kısıtlaması, parlaklığı sona kadar açmaması, bir nevi otokontrol yapması iyi bir şey =P

Bir şey olmaz bak yukarda ne yazdım :D
Bişey olmaz kaya gibi telefon zaten de bi soruyum dedim soru işareti kalmasın kafamızda :D

Invoke

Invoke

Üye
Bişey olmaz kaya gibi telefon zaten de bi soruyum dedim soru işareti kalmasın kafamızda :D

Her cihaz ısınır, aşırı ısınmadıkça eli yakmadıkça sorun yok :D Sonuçta çok sağlam işlemcileri küçük cihazlara sıkıştırıp, yüksek çözünürlüklü oyunlar oynuyoruz.

LimePie

LimePie

Üye
pil tam dolu diyor şarjdan alayımmı yoksa biraz daha dursunmu ? kusura bakmayın arkadaşlar çok soru soruyorum ama bu ilk androidli telefonum o yüzden her şeyini baştan öğreneyim sonradan sorun çıkmasın :)

Invoke

Invoke

Üye
Estağfurullah, dolu diyorsa çek fişi hacı :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve LimePie
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
pil tam dolu diyor şarjdan alayımmı yoksa biraz daha dursunmu ? kusura bakmayın arkadaşlar çok soru soruyorum ama bu ilk androidli telefonum o yüzden her şeyini baştan öğreneyim sonradan sorun çıkmasın :)
konuyu soru sorun diye açtım :D al al

• Beğen
Tepkiler: LimePie
LimePie

LimePie

Üye
eyvallah hepinize ayrı ayrı teşekkür ettim :)

Üst Alt