LimePie
Üye
bida olmasın
tmm olmaz bi daha
he bi de mesaj sesini kendi istediğimiz müziği koyabiliyormuyuz acaba baktımda bulamadım ?bida olmasın
he bi de mesaj sesini kendi istediğimiz müziği koyabiliyormuyuz acaba baktımda bulamadım ?az karıştır
tmm olmaz bi dahahe bi de mesaj sesini kendi istediğimiz müziği koyabiliyormuyuz acaba baktımda bulamadım ?
kendi mesaj sesi çok değişik
yaw ben hatıradır diye ellemedim o diilde telefonumun kılıfı perfect
ızgara demişin ya o nenasıl nedir?
hoparlör kısmındaki delikli yere dedim öleaz karıştırkendi mesaj sesi çok değişik
yaw ben hatıradır diye ellemedim o diilde telefonumun kılıfı perfect
ızgara demişin ya o ne
ne işe yarıyor o ızgarahoparlör kısmındaki delikli yere dedim öle
hoparlörden ses çıkışı sağlıyorne işe yarıyor o ızgara
tm yawhoparlörden ses çıkışı sağlıyor
Ne öğrenmeye çalışıyosun kitm yaw
ses çıkışını biliyorumda ızgara lafı geçince kafam karıştıNe öğrenmeye çalışıyosun ki
ya ızgara dediğim o micro usb nin yanındaki deliklerya ızgara dediğim o micro usb nin yanındaki deliklerses çıkışını biliyorumda ızgara lafı geçince kafam karıştı
elimle kapatınca farkettim la birinden ses gelmiyo bunun dedim bide zor bulduk 32gblığını teşhir fln sandımya ızgara dediğim o micro usb nin yanındaki delikler

benimde öyle teşhir olamazya ızgara dediğim o micro usb nin yanındaki deliklerya ızgara dediğim o micro usb nin yanındaki delikler
elimle kapatınca farkettim la birinden ses gelmiyo bunun dedim bide zor bulduk 32gblığını teşhir fln sandım![]()
evet biraz fazla ısınıyor normal yapcak bişi ykvar güvenlik kağıdı bide biraz önce farkettim real racing 3 oynuyodum ısındı telefon %100 parlaklıkta oynuyodum sonra bi faceye girip geri döndüm oyuna kapatmadan sonra biraz daha oynadım ısında baya sonra çıkış yaptım oyundan parlaklığı kısacaktım kendi kısmıs %90 fln yapmış %100 e getiriyim geri dedim "telefon sıcaklığı aşırı olduğundan parlaklık artıramıyor" yazısı çıktı.Normal bişy mi toplam 10dkka bile oynamadım oyunu ama telefonu kullanıyodum aralıksız 1 saate yakın
dayanamadım yüzde 8de şarja taktım bir sorun olurmu acaba dışarıda işim varda telefonuda götürmem lazım

Bişey olmaz kaya gibi telefon zaten de bi soruyum dedim soru işareti kalmasın kafamızdaAslında, sıcaklığı ölçüp ona göre seni bir nebze kısıtlaması, parlaklığı sona kadar açmaması, bir nevi otokontrol yapması iyi bir şey =P
Bir şey olmaz bak yukarda ne yazdım![]()

Bişey olmaz kaya gibi telefon zaten de bi soruyum dedim soru işareti kalmasın kafamızda![]()
Sonuçta çok sağlam işlemcileri küçük cihazlara sıkıştırıp, yüksek çözünürlüklü oyunlar oynuyoruz.konuyu soru sorun diye açtımpil tam dolu diyor şarjdan alayımmı yoksa biraz daha dursunmu ? kusura bakmayın arkadaşlar çok soru soruyorum ama bu ilk androidli telefonum o yüzden her şeyini baştan öğreneyim sonradan sorun çıkmasın![]()
al alrica ederim konu amacına ulaşıyorsa ne mutlu banaeyvallah hepinize ayrı ayrı teşekkür ettim![]()