arkadaşlar telefonun multitask performansını ne etkiler
Şu an Note 3 ve Lg G2 arasında kalanlar için, Lg G2 en mantıklısı. Çünkü 2014'te 4G geliyor.
Note 3'ün Türkiye versiyonunda işlemci 4G'yi desteklemiyor. Ama G2 tek versiyon olarak
dağıltılıyor. Bu yüzden 4G çıktığı zaman küçük bir güncellemeyle kullanabilir. Belki
güncellemeye gerek bile kalmaz..

İkisinin segmenti farklı. Phablet için note 3 orta büyük boyutlu cihaz için g2.Şu an Note 3 ve Lg G2 arasında kalanlar için, Lg G2 en mantıklısı. Çünkü 2014'te 4G geliyor.
Note 3'ün Türkiye versiyonunda işlemci 4G'yi desteklemiyor. Ama G2 tek versiyon olarak
dağıltılıyor. Bu yüzden 4G çıktığı zaman küçük bir güncellemeyle kullanabilir. Belki
güncellemeye gerek bile kalmaz..

Ya da tüm koreliler aynı düşünüyor, aynı yapıyor =PDemin teknosaya gittim, G2ye bakmaya. Arkadaki tuşları heç beğenmedim(uzun süre kullanılınca alışılır tabi.) ama cihaz cidden acaip, yani çerçeve yok nerdeyse, ele oturuyor. Rahat kullandım biraz, bir ucundan diğer ucuna tek elle kullanmakda sorun çekmedim ama ancak yetişiyordu parmağım. Z1 alsam yetişmeyecek büyük ihtimalle. Z1 yoktu, gelince ikisini yanyana koyup bakıcam
Ekranı cidden çok kaliteli, 2tıkla açma olayı filan enteresan, ben arayüzünü vs çok da beğenmedim. Touchwize özeniyorlar sankiYa da tüm koreliler aynı düşünüyor, aynı yapıyor =P
Kasası da çok hoşuma gitmedi, dandik plastik diyecem kızacaksınız =P ama öyle. Ele oturuşuna lafım yok. Ses seviyesi de elimdeki cihazdan farklı değil. Baktım, kötü değildi ama süper de değildi. Öyle yani, paylaşmak istedim. Ben en çok ekranını ve neredeyse çerçevesiz oluşunu beğendim. Alanlara hayırlı olsun tekrar.
kullanınca fikrin değişicek ama devamlı kullanımda
10dk buzluğa koydum 35bin aldım
yok ben sadece puan denemesi için yaptım.performansta aşağı çekme gibi bişey yaşamadımBuzluğa niye koyuyon, başka işin mi yok. Çok ısınınca aşağı çekiyor performansı, otomatik durduruyor kendiniki daha fazla zorlanmasın, ısınmasın, zarar görmesin. İşlemcinin bir özelliği sanırım...
yok ben sadece puan denemesi için yaptım.performansta aşağı çekme gibi bişey yaşamadım
Akıllı telefon canım =Pgelmedimi lahayırlısıyla gelsede artık bizde kullansak![]()
DBen yeni aldım telefonu 2 gün oluyo bugün fakettim kulaklık girişinin yanındaki hoparlör yerinden ses gelmiyor öbür taraftaki yerden geliyo sadece parmakla kapatınca ses gelen yeri belli oluyor zaten alan arkadaşlar bi bakabilir mi sizde de mi öle yoksa benim telefon mu bozuk.ben de 2 gün önce aldım 32gb lık benide yeni üye kaydı yapDBen yeni aldım telefonu 2 gün oluyo bugün fakettim kulaklık girişinin yanındaki hoparlör yerinden ses gelmiyor öbür taraftaki yerden geliyo sadece parmakla kapatınca ses gelen yeri belli oluyor zaten alan arkadaşlar bi bakabilir mi sizde de mi öle yoksa benim telefon mu bozuk.
Bu gün Teknosada 32 Gb bulup almış arkadaşlar saolsun tabi parasını verdim kendilerine 13 günde 2. cihaz![]()
gelmedimi la