★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

HighCore

HighCore

Üye
Kardeşim ben paylaşacaktım ama maalesef G2 yi ısrarlara dayanamayıp cok yakın bir arkadaşıma hediye ettim ama yarın 32GB sini bulabilirsem alacam o zaman paylaşırım.

Kardeşim kusuruma bakma benim için biraz daha açarmısın cümleni

boran9999

boran9999

Üye
Kardeşim kusuruma bakma benim için biraz daha açarmısın cümleni

Türe G2 nin batarya kullanım sürelerini foto istemişti bende konuya koyacağımı söylemiştim ama Telefonu kullanmak 7 gün nasip oldu bir arkadaşıma hediye ettim kısmetse yarın 32 Gb ını bulabilirsem alacam o zaman batarya sürelerini koyacağımı dedim.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Türe G2 nin batarya kullanım sürelerini foto istemişti bende konuya koyacağımı söylemiştim ama Telefonu kullanmak 7 gün nasip oldu bir arkadaşıma hediye ettim kısmetse yarın 32 Gb ını bulabilirsem alacam o zaman batarya sürelerini koyacağımı dedim.
Kanka naber :D
En sevdiğim arkadaşım sensin canına kurban senin :ehe

• Beğen
Tepkiler: Invoke
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
konu konu olarak kalsın :) yoksa nextman ....

HighCore

HighCore

Üye

Boran cevap için tşk

Not:iyi knkaymışsın

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
"bu renkli fotoyu cam 2 uygulamasıyla çektim"

diyorsun kardeşim şu cam 2 hangi uygulaa fotolu bi paylaşım yapsan onla ilgili iyi olur ....

viranufuk

viranufuk

Üye
işte benim telden pil performansı
Batarya süresini Paylaşacak bir şahs-ı muhterem yok mu
yukarıda paylaştım umarım tatmin etmiştir bu arada arkadaşlar radyoyu hala aktif edemenler ingiliz romunu yükledikten sonra radyo otomatikmen aktif oluyor ben şu an radyoyu kullanıyorum

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
işte benim telden pil performansı
yukarıda paylaştım umarım tatmin etmiştir bu arada arkadaşlar radyoyu hala aktif edemenler ingiliz romunu yükledikten sonra radyo otomatikmen aktif oluyor ben şu an radyoyu kullanıyorum
Apk dosyasını paylaşır mısınız

viranufuk

viranufuk

Üye
apk dosyası olmuyor denedik için root explorerla aldık olmadı her yolu denedik burayı incelersen burda bi şeyler var ama bunu denemedim ordandan buraya gidiyor bi dene ama tele uygun olanı d802 olanı yükle recoveryden yükle gerçi arkadaşlar bunuda denedi bi sonuç alamdı ama

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
bekleyın siz benım pil performansını daha sizinle paylaşmadım lg severler :) gece 11 12 gibi biter paylaşırım :)) 3000 mah dedikelri kadar varmış... :disko:

Türe

Türe

Üye
30 saat çok iyi :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Telefonun bataryası da gerçekten çok iyi ...
Rahatlıkla 1 günü çıkarıyor yoğun kullanım da ...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Bulabilirsen haberim olsun benim de

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar lg g2 süper anladığım kadarıyla ve baya tutacağa benziyor peki güncellemeler hakkında ne düşünüyorsunuz..?firma güncelleme desteği verecek mi tatmin edebilecek mi bu güncellemeler biz kullanıcıları...!

Invoke

Invoke

Üye
arkadaşlar lg g2 süper anladığım kadarıyla ve baya tutacağa benziyor peki güncellemeler hakkında ne düşünüyorsunuz..?firma güncelleme desteği verecek mi tatmin edebilecek mi bu güncellemeler biz kullanıcıları...!

Tatmin eder mi etmez mi bunu şuan kimse bilemez. Firma geçmişti güncelleme konusunda iyi değildi, şikayetler çoktu. Bu telefonla beraber güncelleme vereceğini açıklamış; ama ne derece iyi olur kaç güncelleme verir, bilemiyoruz. Umulur ki herkes memnun kalır.

LimePie

LimePie

Üye
kardeş benide ekle listeye bende siparişi verdim beyaz renk hepsiburadadan

osmanaladag34

Üye
Şu an Note 3 ve Lg G2 arasında kalanlar için, Lg G2 en mantıklısı. Çünkü 2014'te 4G geliyor.
Note 3'ün Türkiye versiyonunda işlemci 4G'yi desteklemiyor. Ama G2 tek versiyon olarak
dağıltılıyor. Bu yüzden 4G çıktığı zaman küçük bir güncellemeyle kullanabilir. Belki
güncellemeye gerek bile kalmaz..

• Beğen

Üst Alt