★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
arkadaşlar telefonun multitask performansını ne etkiler

KayraBey

KayraBey

Üye
Şu an Note 3 ve Lg G2 arasında kalanlar için, Lg G2 en mantıklısı. Çünkü 2014'te 4G geliyor.
Note 3'ün Türkiye versiyonunda işlemci 4G'yi desteklemiyor. Ama G2 tek versiyon olarak
dağıltılıyor. Bu yüzden 4G çıktığı zaman küçük bir güncellemeyle kullanabilir. Belki
güncellemeye gerek bile kalmaz..
:hmmm

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
Bu cihaz bi harika dostum =)

Türe

Türe

Üye
Şu an Note 3 ve Lg G2 arasında kalanlar için, Lg G2 en mantıklısı. Çünkü 2014'te 4G geliyor.
Note 3'ün Türkiye versiyonunda işlemci 4G'yi desteklemiyor. Ama G2 tek versiyon olarak
dağıltılıyor. Bu yüzden 4G çıktığı zaman küçük bir güncellemeyle kullanabilir. Belki
güncellemeye gerek bile kalmaz..
İkisinin segmenti farklı. Phablet için note 3 orta büyük boyutlu cihaz için g2.

• Beğen
Tepkiler: Dede
LimePie

LimePie

Üye
lg g2 ye android 4.4 kitkat geliyormuş hemde bu ay içinde haber ne kadar doğru bilemem buyrun site :

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Habere göre G'ye ve G Proyada geliyormuş... Optimus G hala 4.1.2deyken birden 4.4 alması LG kullancılarını epey sevindirir, LG'yi bir adım öne taşır ama sanmıyorum :ehe

• Beğen
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
bence lg g2 anroid 5i de alır

Invoke

Invoke

Üye
Demin teknosaya gittim, G2ye bakmaya. Arkadaki tuşları heç beğenmedim(uzun süre kullanılınca alışılır tabi.) ama cihaz cidden acaip, yani çerçeve yok nerdeyse, ele oturuyor. Rahat kullandım biraz, bir ucundan diğer ucuna tek elle kullanmakda sorun çekmedim ama ancak yetişiyordu parmağım. Z1 alsam yetişmeyecek büyük ihtimalle. Z1 yoktu, gelince ikisini yanyana koyup bakıcam :ehe
Ekranı cidden çok kaliteli, 2tıkla açma olayı filan enteresan, ben arayüzünü vs çok da beğenmedim. Touchwize özeniyorlar sanki :D Ya da tüm koreliler aynı düşünüyor, aynı yapıyor =P
Kasası da çok hoşuma gitmedi, dandik plastik diyecem kızacaksınız =P ama öyle. Ele oturuşuna lafım yok. Ses seviyesi de elimdeki cihazdan farklı değil. Baktım, kötü değildi ama süper de değildi. Öyle yani, paylaşmak istedim. Ben en çok ekranını ve neredeyse çerçevesiz oluşunu beğendim. Alanlara hayırlı olsun tekrar.

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Demin teknosaya gittim, G2ye bakmaya. Arkadaki tuşları heç beğenmedim(uzun süre kullanılınca alışılır tabi.) ama cihaz cidden acaip, yani çerçeve yok nerdeyse, ele oturuyor. Rahat kullandım biraz, bir ucundan diğer ucuna tek elle kullanmakda sorun çekmedim ama ancak yetişiyordu parmağım. Z1 alsam yetişmeyecek büyük ihtimalle. Z1 yoktu, gelince ikisini yanyana koyup bakıcam :ehe
Ekranı cidden çok kaliteli, 2tıkla açma olayı filan enteresan, ben arayüzünü vs çok da beğenmedim. Touchwize özeniyorlar sanki :D Ya da tüm koreliler aynı düşünüyor, aynı yapıyor =P
Kasası da çok hoşuma gitmedi, dandik plastik diyecem kızacaksınız =P ama öyle. Ele oturuşuna lafım yok. Ses seviyesi de elimdeki cihazdan farklı değil. Baktım, kötü değildi ama süper de değildi. Öyle yani, paylaşmak istedim. Ben en çok ekranını ve neredeyse çerçevesiz oluşunu beğendim. Alanlara hayırlı olsun tekrar.
:) kullanınca fikrin değişicek ama devamlı kullanımda
o tuşlara alıştım ben
not:bu arada antutu olayı telefon ısınınca az puan veriyor :D 10dk buzluğa koydum 35bin aldım
bizim ev sürekli sıcak oldugundan puanlar dandik geliyomuş :D

• Beğen
Tepkiler: ATAKANALTUG ve Dede
Invoke

Invoke

Üye
Buzluğa niye koyuyon, başka işin mi yok. Çok ısınınca aşağı çekiyor performansı, otomatik durduruyor kendiniki daha fazla zorlanmasın, ısınmasın, zarar görmesin. İşlemcinin bir özelliği sanırım...

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Buzluğa niye koyuyon, başka işin mi yok. Çok ısınınca aşağı çekiyor performansı, otomatik durduruyor kendiniki daha fazla zorlanmasın, ısınmasın, zarar görmesin. İşlemcinin bir özelliği sanırım...
yok ben sadece puan denemesi için yaptım.performansta aşağı çekme gibi bişey yaşamadım

Invoke

Invoke

Üye
yok ben sadece puan denemesi için yaptım.performansta aşağı çekme gibi bişey yaşamadım

Öyle gözle görülür, bir şekilde etkilemiyormuş zaten.İyi bir şey aslında, ısınınca kendisini otomatik ayarlıyor :ehe Akıllı telefon canım =P

LimePie

LimePie

Üye
hayırlısıyla gelsede artık bizde kullansak :eller:

orhan0695

orhan0695

Üye
ben de 2 gün önce aldım 32gb lık benide yeni üye kaydı yap :DDBen yeni aldım telefonu 2 gün oluyo bugün fakettim kulaklık girişinin yanındaki hoparlör yerinden ses gelmiyor öbür taraftaki yerden geliyo sadece parmakla kapatınca ses gelen yeri belli oluyor zaten alan arkadaşlar bi bakabilir mi sizde de mi öle yoksa benim telefon mu bozuk.

viranufuk

viranufuk

Üye
hocam tek hoparlör var diğer ızgara aldatıcı hepsi öyle bendede 32 gb beyaz var benimkide öyle
ben de 2 gün önce aldım 32gb lık benide yeni üye kaydı yap :DDBen yeni aldım telefonu 2 gün oluyo bugün fakettim kulaklık girişinin yanındaki hoparlör yerinden ses gelmiyor öbür taraftaki yerden geliyo sadece parmakla kapatınca ses gelen yeri belli oluyor zaten alan arkadaşlar bi bakabilir mi sizde de mi öle yoksa benim telefon mu bozuk.

• Beğen
Tepkiler: orhan0695
boran9999

boran9999

Üye
Bu gün Teknosada 32 Gb bulup almış arkadaşlar saolsun tabi parasını verdim kendilerine 13 günde 2. cihaz :)

Üst Alt