LG.G2.32GB
Üye
eyvallahvay önceki sayfalarda lg g2 nin fotoğraflarının kalitesini gördüm muhteşem bir şeymiş ya tekrardan hayırlı olsun.

eyvallahvay önceki sayfalarda lg g2 nin fotoğraflarının kalitesini gördüm muhteşem bir şeymiş ya tekrardan hayırlı olsun.

Kardeşim ben paylaşacaktım ama maalesef G2 yi ısrarlara dayanamayıp cok yakın bir arkadaşıma hediye ettim ama yarın 32GB sini bulabilirsem alacam o zaman paylaşırım.
Kardeşim kusuruma bakma benim için biraz daha açarmısın cümleni
Kanka naberTüre G2 nin batarya kullanım sürelerini foto istemişti bende konuya koyacağımı söylemiştim ama Telefonu kullanmak 7 gün nasip oldu bir arkadaşıma hediye ettim kısmetse yarın 32 Gb ını bulabilirsem alacam o zaman batarya sürelerini koyacağımı dedim.

Türe G2 nin batarya kullanım sürelerini foto istemişti bende konuya koyacağımı söylemiştim ama Telefonu kullanmak 7 gün nasip oldu bir arkadaşıma hediye ettim kısmetse yarın 32 Gb ını bulabilirsem alacam o zaman batarya sürelerini koyacağımı dedim.
yukarıda paylaştım umarım tatmin etmiştir bu arada arkadaşlar radyoyu hala aktif edemenler ingiliz romunu yükledikten sonra radyo otomatikmen aktif oluyor ben şu an radyoyu kullanıyorumBatarya süresini Paylaşacak bir şahs-ı muhterem yok mu
Apk dosyasını paylaşır mısınızişte benim telden pil performansı
yukarıda paylaştım umarım tatmin etmiştir bu arada arkadaşlar radyoyu hala aktif edemenler ingiliz romunu yükledikten sonra radyo otomatikmen aktif oluyor ben şu an radyoyu kullanıyorum
BekliyoruZbekleyın siz benım pil performansını daha sizinle paylaşmadım lg severlergece 11 12 gibi biter paylaşırım
) 3000 mah dedikelri kadar varmış...
![]()

Bulabilirsen haberim olsun benim deTüre G2 nin batarya kullanım sürelerini foto istemişti bende konuya koyacağımı söylemiştim ama Telefonu kullanmak 7 gün nasip oldu bir arkadaşıma hediye ettim kısmetse yarın 32 Gb ını bulabilirsem alacam o zaman batarya sürelerini koyacağımı dedim.
arkadaşlar lg g2 süper anladığım kadarıyla ve baya tutacağa benziyor peki güncellemeler hakkında ne düşünüyorsunuz..?firma güncelleme desteği verecek mi tatmin edebilecek mi bu güncellemeler biz kullanıcıları...!