★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

arkadaşlar ben de bu telefonu almayı düşünüyorum ama 32 gb alıcak param yok 16 gb 1400tl 32 gb 1700 tl 16 gb acaba yeterli olur mu

Kullanım şekli 2 gb müzik 2 gb resim video 3 gb film gerisi oyun program olsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

sizin fikriniz nedir ?

T.serdar

Üye
Ben internetten aldim 16 gb 1250 tl ye geldi internetten almalisin bence dahada dustu fiyati arastirin.

Kardeş çok memnun kalirsin batarya mükemmel ötesi hafızaya takılma çift başlı flash bellekler geliyo aidata çıkarmış o sorunu bu şekilde hallederiz

senol88

Üye
bugun Lg G2 16 gb almış bulunuyorum Metrodan 1249 liraya inşallah sıkıntı yaşamam

Tepkiler: Buraxlive

DDPROG

Üye
Aynı fiyatın 50tl fazlasına 32gb alabilirdin

Ben de aldım sonunda. Yazın beni de

Tepkiler: tatar1926

caca41

Üye
Evt arkadaslar benden sizr tecrubeli tavsiyedi siz siz olun telefonu kesinlikle dusurmeyin 50cmlik mesafeden dustu betona ve ekran catladi.Suan kullaniyorm ama dokunmatik sikintili.Ayrica servis 500tl fiyat cekti bilginiz olsun.Kilif ucretinden kacmayiniz.Bu arada adimi yazarsaniz sevinirm.☺

Bulut hakkında yardımcı olabilecek var mı

caca41

Üye
16gb ihtiyaçlarımı karşılıyor 50 tl'sinde değilim
teşekkürler
Dostum insallah karsilar sonuc olarak tam 16gb degil 10gb var sistem yer kapladigi icin ayrica boyle bi telefon kullanipta yuksek boyutlu oyunlari oynamamak ayip olur

bu telefona otg kablosu takıp müzikleri resimleri direk flash belleğe atıp flash bellekdeki müziği telefon ile rahatça dinleyebiliyomuşuz doğrumudur acaba ?

bu telefona otg kablosu takıp müzikleri resimleri direk flash belleğe atıp flash bellekdeki müziği telefon ile rahatça dinleyebiliyomuşuz doğrumudur acaba ?
Evet çift başlı flash bellekler çıktı direk takiyorsun otg kablosuna gerek kalmadı artık

mr.bell

Üye
Boyutuna göre değişiyor ama 20 liraya bulunur.

32 gb sandisk olanı 50 tl

Tepkiler: tatar1926
arkadaşlar lg g2 overlock yapılıyormu bilgisi olan varmı ben internette araştırdım ama hiç bir bilgi bulamadım