ŞenolTÜRK Üye minic17' Alıntı: lg g2 kullanıcısıyım Genişletmek için tıkla ... mustafaa9494' Alıntı: Lgg2 aldik hayirlisi bakalim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun
minic17' Alıntı: lg g2 kullanıcısıyım Genişletmek için tıkla ... mustafaa9494' Alıntı: Lgg2 aldik hayirlisi bakalim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun
Never Back Down Üye ousta' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ben bu ay içinde geleceğini umuyorum
ousta' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ben bu ay içinde geleceğini umuyorum
superfresh Üye ousta' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Şubat-Mart aylarını beklemek zorundayız.
ousta' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Şubat-Mart aylarını beklemek zorundayız.
DiaBLoS Admin Konu Sahibi minic17' Alıntı: lg g2 kullanıcısıyım Genişletmek için tıkla ... mustafaa9494' Alıntı: Lgg2 aldik hayirlisi bakalim Genişletmek için tıkla ... leopard_505' Alıntı: benide ekleyin lg g2 beyaz 32 gb Genişletmek için tıkla ... hphphp' Alıntı: Bendee beyaz 16 Genişletmek için tıkla ... By_Aximan' Alıntı: Merhabalar; beyaz g2'yle aranizdayim ☺ Genişletmek için tıkla ... HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR ... Sizleri de ekledim . Hayırlı olsun .
minic17' Alıntı: lg g2 kullanıcısıyım Genişletmek için tıkla ... mustafaa9494' Alıntı: Lgg2 aldik hayirlisi bakalim Genişletmek için tıkla ... leopard_505' Alıntı: benide ekleyin lg g2 beyaz 32 gb Genişletmek için tıkla ... hphphp' Alıntı: Bendee beyaz 16 Genişletmek için tıkla ... By_Aximan' Alıntı: Merhabalar; beyaz g2'yle aranizdayim ☺ Genişletmek için tıkla ... HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR ... Sizleri de ekledim . Hayırlı olsun .
By_Aximan Üye DiaBLoS' Alıntı: HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR ... Sizleri de ekledim . Hayırlı olsun . Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler
DiaBLoS' Alıntı: HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR ... Sizleri de ekledim . Hayırlı olsun . Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler
DiaBLoS Admin Konu Sahibi senoltürk' Alıntı: 65 mblik bir guncelleme geldi bana bakalim neler degisti Genişletmek için tıkla ... Allah Allah ne güncellemesi bu ? Bana gelmedi ...
senoltürk' Alıntı: 65 mblik bir guncelleme geldi bana bakalim neler degisti Genişletmek için tıkla ... Allah Allah ne güncellemesi bu ? Bana gelmedi ...
Luck Star Üye senoltürk' Alıntı: Yazilim surumu 10c oldu Genişletmek için tıkla ... Bana gelmedi orj 4.2.2 yazilim guncel diyor
senoltürk' Alıntı: Yazilim surumu 10c oldu Genişletmek için tıkla ... Bana gelmedi orj 4.2.2 yazilim guncel diyor
ŞenolTÜRK Üye 32 gb lik modellere geliyor diye duymustum ilk olarak wifi ye baglaninca otomatik indirdi
DiaBLoS Admin Konu Sahibi 32 gb modele geliyor diye bir şey olmaz . Mantıksız yani . Güncelleme veriliyorsa , Lg G2 ye verilir ...
32 gb modele geliyor diye bir şey olmaz . Mantıksız yani . Güncelleme veriliyorsa , Lg G2 ye verilir ...
ŞenolTÜRK Üye DiaBLoS' Alıntı: 32 gb modele geliyor diye bir şey olmaz . Mantıksız yani . Güncelleme veriliyorsa , Lg G2 ye verilir ... Genişletmek için tıkla ... Dogru diyorsun herkese vermesi lazım
DiaBLoS' Alıntı: 32 gb modele geliyor diye bir şey olmaz . Mantıksız yani . Güncelleme veriliyorsa , Lg G2 ye verilir ... Genişletmek için tıkla ... Dogru diyorsun herkese vermesi lazım