★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Ön kapak tam oturmuyor gibi sanki çok az birşey boşluk kalıyor bende
Sende de öyle mi ?
Zamanla oturuyor yerine. Kapalı haldeyken kilifin üst kapağını birazcık sola zorlayın sol elinizle destek verip. Alışıyor. Yeni ya o yüzden yapıyor...

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
Zamanla oturuyor yerine. Kapalı haldeyken kilifin üst kapağını birazcık sola zorlayın sol elinizle destek verip. Alışıyor. Yeni ya o yüzden yapıyor...
Aynen yeni ya braz kasarlansn ozma. Duzelir kardesm xd

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

Tamam kardeşim teşekkür ederim . :)
Eyvallah ...

buraksahinn

buraksahinn

Üye
telefonla çekilen fotoğraf boyutu ne kadar oluyor

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
ortalama 4 mb

desperado_t

desperado_t

Üye
arkadaşlar bende lg g2 16 gb aldım ama kamerası hic tatmin edici değil bunun bir cözümü varmıdır

• Beğen
Tepkiler: ATAKANALTUG
Invoke

Invoke

Üye
arkadaşlar bende lg g2 16 gb aldım ama kamerası hic tatmin edici değil bunun bir cözümü varmıdır

O.o aslında gayet yeterli, tatmin edici değil derken neye göre değil? Acaba cihaz mı arızalı :hmmm

desperado_t

desperado_t

Üye
yok cihazda hicbir sıkıntı yok hersey iyi güzel ama bitek kamerası kafama takıldı bir yeri odakladıgında alt koseler kararıyor arkadasımda aldı ondada aynı s3 kullanıyordum o daha parlak ve daha net ve gercekci geldi bana

Mobil Prof

Mobil Prof

Üye
allah allah ben kamerasıyla çok iyi çekimler yaptım

Invoke

Invoke

Üye
yok cihazda hicbir sıkıntı yok hersey iyi güzel ama bitek kamerası kafama takıldı bir yeri odakladıgında alt koseler kararıyor arkadasımda aldı ondada aynı s3 kullanıyordum o daha parlak ve daha net ve gercekci geldi bana

S3'ün kamerasının daha iyi olma ihtimali yok, normal şartlarda :D

Mobil Prof

Mobil Prof

Üye
yani ben çok süper resimler çekiyorum ama arkadaşda neden öyle anlamadım

desperado_t

desperado_t

Üye
ya tamam da :) benim telde var bir sorun ozaman delirecem düzgün foto cekmiyor koseler karanlık odakladıgı yer iyi birde gec odaklıyor birde son bir soru daha yardımcı olursanız sevinirim freedom bende calısmıyor bu ülkede kullanılmıyor gibi bir yazı cıkıyor anlamadım bende s3 kullanıyordum bunda acılmıyor

Mobil Prof

Mobil Prof

Üye
arkadaşlar lg nin senden ögreniyorumdan gelen beyaz kılıf var hiç açmadım kutuyu 90tlye kargo dahil satıyorum isteyen pm atsın

desperado_t

desperado_t

Üye
benim telde var birşeyler ozaman bir rom atayım öyle deniyim birde freedom calışmıyor sebebini bilen veya nasıl yapılacagını bilen varsa yardımcı olabilirmi

boran9999

boran9999

Üye
benim telde var birşeyler ozaman bir rom atayım öyle deniyim birde freedom calışmıyor sebebini bilen veya nasıl yapılacagını bilen varsa yardımcı olabilirmi
Sorunlu dediğiniz bir fotoğrafı paylaşırsanız sorunu bizde görürüz.

Invoke

Invoke

Üye
arkadaşlar lg nin senden ögreniyorumdan gelen beyaz kılıf var hiç açmadım kutuyu 90tlye kargo dahil satıyorum isteyen pm atsın

O.o pahalı değil mi?

Freedom nedir bilmiyorum ;ama apk olarak indirip kurun google playi boşverin :D

ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
Kamera benide tatmin etmedik ardesim gece cekimlerinde isikli bir tabelayi cok parlak algiliyorve yazi kesinlikle okunmuyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çift hoparlör konumlandirilmis lakin cihazdan baskin olarak sag taraftan ses geliyo bu normal mi?
Sag kismi elle kapattigimda farkettim ses baya bi kesiliyo

Üst Alt