★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
16GB G2 kullananlar, size kaç gb kalıyordu? :hmmm

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
10 gb gb b alan kalio otg ile flash takablr isteyen arkadaslar

solenelos

Üye
Merhaba,
teknosadan henüz yeni aldıgım g2 telefonum ekran kilidini açarken bazen kendi kendine reset atıyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba. yahut neden kaynaklanır bu durum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

iyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: ATAKANALTUG
HighCore

HighCore

Üye
Merhaba,
teknosadan henüz yeni aldıgım g2 telefonum ekran kilidini açarken bazen kendi kendine reset atıyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba. yahut neden kaynaklanır bu durum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

iyi akşamlar.

Öncelikle hayırlı olsun. Ve sorununa cevap olarak olan şey normal değil bence aldığın yere geri götür yada burda birazdan cevap atarlar.onlardan fikir bekle bence

Biraz bekle elbet bununla karşılaşan olucaktır

boran9999

boran9999

Üye
Merhaba,

iyi akşamlar.

Tam olarak dediğiniz gibiyse Anormal bir durum kesinlikle değişin cihazı.

Invoke

Invoke

Üye
Merhaba,

iyi akşamlar.

Zaten yeni almışsınız, sorunlu cihaz, çok zaman geçmeden geri götürün.

boran9999

boran9999

Üye
Ben 32 gb lıgını nerden bulucam bunun lg türkiyeye geç getiriyo urunlerini diyoduk şimdi sınırlı sayıdamı getiriyo anlamadım
Teknosalara bakmak lazım istanbulda iseniz eyüp vialand şişli cevahir teknosa nişantaşı City's teknosada 2 gün önce var olduğunu duydum

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
Goturdugn yer mubtemelen.simkart takildigi icin degisimi yapilmamaktadir diyecek ve cildiracaksin. Teknk servse gnderelm.onay gelrse degstrrz dicekler oracikda grbertmek.isticeksin dikkat et bnlara hazrlikli ol tuketiciyi koruma kanununa gore ayipli kusurlu mal degsimi veya iadesi.sozkonusudur fakat teknk.servs onayi da istemektedir aldigin yerde kendi teknik ekibi varsa ve braz da taviz vermeden ama kanina grerek knusursan sor. Yasamadan degistrrsn yksa bnm gbi servse gt gelle urasma bunu mediamarkt den aldigim samsung da yasamistim. Sozde memnuniyetsizlik.garantisi diolar birde sim.takmadan ayplimi deglmi nasil.anlicaksam.

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
arkadaşlar konu nasıl okul başlayalı uğrayamıyorum güzelmi kulube gelecek varsa haber versin

solenelos

Üye
Goturdugn yer mubtemelen.simkart takildigi icin degisimi yapilmamaktadir diyecek ve cildiracaksin. Teknk servse gnderelm.onay gelrse degstrrz dicekler oracikda grbertmek.isticeksin dikkat et bnlara hazrlikli ol tuketiciyi koruma kanununa gore ayipli kusurlu mal degsimi veya iadesi.sozkonusudur fakat teknk.servs onayi da istemektedir aldigin yerde kendi teknik ekibi varsa ve braz da taviz vermeden ama kanina grerek knusursan sor. Yasamadan degistrrsn yksa bnm gbi servse gt gelle urasma bunu mediamarkt den aldigim samsung da yasamistim. Sozde memnuniyetsizlik.garantisi diolar birde sim.takmadan ayplimi deglmi nasil.anlicaksam.

gerçekten can sıkıcıbir durum . bakalım yarın teknosa yolcusuyuz umarım dediğiniz gibi sıkıntısız bir şekilde halledilebilir. benden başka yaşayan olmadı heralde bu durumu. yurt dışı sitelere baktığımda nadiren de olsa bu sorunla karşılaşanlar mevcut. ama malesef sorunun çözümü yok gibi:(

chun02

chun02

Üye
Arkadaşlar şu 32 GB lik model gelsin bende katılıcam inşallah aranıza

Son düzenleme:
wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
Umarim yasamazsiniz.teknosa teknik ekip bulundruyor die biliyorum gec saatlerde gitmeyin tavsiyem sayet b sorn olursa servise kendiniz.gitmeniz.isi.hizlandirir

LimePie

LimePie

Üye
lg g2ye android 4.3 ne zaman gelecek acaba ya bilen varmı arkadaşlar

HighCore

HighCore

Üye
lg g2ye android 4.3 ne zaman gelecek acaba ya bilen varmı arkadaşlar

Bilmiyorum ama çok sürmez konu sahibi arkadaş ufak bi provlem yaşıyo onu atlatınca biliyorsa söyler ama benim şahsi fikrim.

Lg amiral gemisine 4.3 ü çok geç kalmadan verir.telefon tutuldu çünkü ;)

LimePie

LimePie

Üye
Bilmiyorum ama çok sürmez konu sahibi arkadaş ufak bi provlem yaşıyo onu atlatınca biliyorsa söyler ama benim şahsi fikrim.

Lg amiral gemisine 4.3 ü çok geç kalmadan verir.telefon tutuldu çünkü ;)

inşallah kısa sürede verir şu güncellemeyi
Bir tarih yok ama bu yıl içinde gelir :)

bende ondan korkuyorum ya bütün telefonların 4.3 ü alacağı tarihler belli oldu lg nin hala belli değil :(

HighCore

HighCore

Üye

inşallah kısa sürede verir şu güncellemeyi

bende ondan korkuyorum ya bütün telefonların 4.3 ü alacağı tarihler belli oldu lg nin hala belli değil :(

Boşver ben araştırmıyom bile update center e düşücek güncelleme zaten. Acelesi yok :D;)

• Beğen
Tepkiler: LimePie
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: HighCore
LimePie

LimePie

Üye
eyvallah beklemedeyiz bakalım :D

• Beğen
Tepkiler: HighCore
wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
Umarm lg g2 ile sahlanacaktir . Zira son lg alisim olacak. Pazarlamaya agrlik verdigine gore arkasndada duracaktir. Supriz yapsada hepsinden once getirse guzel olr )

Üst Alt