Merhaba,
teknosadan henüz yeni aldıgım g2 telefonum ekran kilidini açarken bazen kendi kendine reset atıyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba. yahut neden kaynaklanır bu durum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
iyi akşamlar.
Merhaba,
teknosadan henüz yeni aldıgım g2 telefonum ekran kilidini açarken bazen kendi kendine reset atıyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba. yahut neden kaynaklanır bu durum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
iyi akşamlar.
Merhaba,
iyi akşamlar.
Teknosalara bakmak lazım istanbulda iseniz eyüp vialand şişli cevahir teknosa nişantaşı City's teknosada 2 gün önce var olduğunu duydumBen 32 gb lıgını nerden bulucam bunun lg türkiyeye geç getiriyo urunlerini diyoduk şimdi sınırlı sayıdamı getiriyo anlamadım
Goturdugn yer mubtemelen.simkart takildigi icin degisimi yapilmamaktadir diyecek ve cildiracaksin. Teknk servse gnderelm.onay gelrse degstrrz dicekler oracikda grbertmek.isticeksin dikkat et bnlara hazrlikli ol tuketiciyi koruma kanununa gore ayipli kusurlu mal degsimi veya iadesi.sozkonusudur fakat teknk.servs onayi da istemektedir aldigin yerde kendi teknik ekibi varsa ve braz da taviz vermeden ama kanina grerek knusursan sor. Yasamadan degistrrsn yksa bnm gbi servse gt gelle urasma bunu mediamarkt den aldigim samsung da yasamistim. Sozde memnuniyetsizlik.garantisi diolar birde sim.takmadan ayplimi deglmi nasil.anlicaksam.

lg g2ye android 4.3 ne zaman gelecek acaba ya bilen varmı arkadaşlar
lg g2ye android 4.3 ne zaman gelecek acaba ya bilen varmı arkadaşlar

Bilmiyorum ama çok sürmez konu sahibi arkadaş ufak bi provlem yaşıyo onu atlatınca biliyorsa söyler ama benim şahsi fikrim.
Lg amiral gemisine 4.3 ü çok geç kalmadan verir.telefon tutuldu çünkü![]()
Bir tarih yok ama bu yıl içinde gelir![]()

inşallah kısa sürede verir şu güncellemeyi
bende ondan korkuyorum ya bütün telefonların 4.3 ü alacağı tarihler belli oldu lg nin hala belli değil![]()

inşallah kısa sürede verir şu güncellemeyi
bende ondan korkuyorum ya bütün telefonların 4.3 ü alacağı tarihler belli oldu lg nin hala belli değil![]()