Jelly Beanci
Üye
sanırım Aosp demek istedinizHocam bi kalibre deneyin aklima da baska bur sey gelmedi
Hocam bi kalibre deneyin aklima da baska bir sey gelmedi
Arkadaslar aicp rommu yoksa cloudy 3.3 de mi kalayim
Yok hocam aicp olmasi lazim saf android benim icin batarya onemli cloudy de bi nebze olsun var ama 5 saati goremiyorum mobil veri ile daha cihaz da yeni 2 ay olmadi alalisanırım Aosp demek istediniz
bence tasarımı ve kullanılabilirliği daha yüksel olduğu için stock tasarımın modifiye edilmiş bi versiyonu olan cloudyg3 v3.3 ü tavsiye ederim ve kendim de kullanıyorum
eğer daha az ram kullanılabiliriği ve saf android deneyimi istiyorsanız aosp de kullanabilirsiniz (aosp daha az işlemci veram kullandığı için birazcık daha performansı artar)
Aicp bi rom isimi android ice cold project ama aosp bi rom çeşidiYok hocam aicp olmasi lazim saf android benim icin batarya onemli cloudy de bi nebze olsun var ama 5 saati goremiyorum mobil veri ile daha cihaz da yeni 2 ay olmadi alali
Yani buldugum aosp romun adi oyle
5.1 mi surumuAicp bi rom isimi android ice cold project ama aosp bi rom çeşidi
Yani aicpnde aosp dir
Bence Liquid smooth öneririm aosp olarak
Pil tüketimine baktığımda 1. Sırada android core apps vardi.Hocam bi kalibre deneyin aklima da baska bur sey gelmedi
Hocam bi kalibre deneyin aklima da baska bir sey gelmedi
Arkadaslar aicp rommu yoksa cloudy 3.3 de mi kalayim
Merhaba arkadaşlar telefonda hissedilir bir yavaşlama var menüde geçişlerde 1,2 saniye takılıyor, formattan başka bir çözümü varmı
Sanmıyorum benim g2 150 saatir açık ama sanki 10dk önce yeniden başlatılmış gibi seri ve akıcıBüyük ihtimal telefon hiç kapanmadan bir kaç gündür açıktır, telefonu günde 1 kere 3-4 dakikalık mutlaka kapatın. Sonrasında marketten clean master yükleyerek verileri temizle yapın ve hızlandığını göreceksiniz. Kapatma kısmı önemli dikkat edin.
Sanmıyorum benim g2 150 saatir açık ama sanki 10dk önce yeniden başlatılmış gibi seri ve akıcı
Kalite ölçmek için değilVideolarda incelemeleri vardi orda test etmişlerdi döneminin cihazlarıyla ama değeri unuttum youtube'da bir araştır. Lux değeri kaliteyi belirlemez G2 nin çok iyi bir ekranı var.
Beyazlar çok iyi renkler gerçekçi tabi bir G4 olamaz özellikle siyah konusunda. Şuan tartışmasız en iyi ekran G4'te.
lux ölçümlerinde s6 açık ara g4 denBende s6 edge ve lg g2 var ve zamanında g3 te vardı. Abimde iphone 6 var. Hepsi son parlaklikta aynı gözüküyor güneş ışığında. Sakın amoled diye daha fazla görünür sanmayın. Lg g2 400 kusur nit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?