marist
Üye
Oyun olmadi baya dayaniyor farkina vardim bunun. Heleki face veya internette falan dolaşirsan cok iyi dayaniyor.10 altına inme 10 15 iyidir.
ben tarayıcıda internette gezerim haber vs
tapatalk kullanıyorum forumlar için yine
instagram, twitter, whatsapp, mesajlaşma
adobe ile kitap okurum, fotoğraf çekerim ara ara genelde böyle olur
Oyun oynamam bi Satranç var ztn onada ayda bir anca
aynı ülke veya aynı takımdan olunca artıyo onlar.2 gündür oynuyorum kimya 51 reyting 63 nasil yukseldiginden pek haberim yok sezon oynuyorum harika goller atiliyo pc versiyonunu aratmiyo adeta paketler aciliyo frikik penalti atinca ya da maci cevirince vs.ama pek kurcalamadim o yanlarini mac yapiyorum genelde
aynı ülke veya aynı takımdan olunca artıyo onlar.
arkadaşlar telefonda konuşurken karşı taraf sürekli sesimin az geldiğini söylüyor.sizde de var mı böyle bir sorun?yardımcı olursanız sevinirim.
tmm deniyim biPaketleri falan açtım transfer yaptım reyting 73 oldu
Çağrı ayarlarında ses iyilestirme var o seçenek aktif ise onu kapat belki o sebep oluyodur.
Teşekkürler QW kılıf tavsiyen var mı üstadımKilifin QW degilse normal ekranda kilif kapaninca ekran kapanmaz.
G3 kilit ekranı saatini g2 ye yüklememiz mümkünmü
xwidget uygulamasını yükle ve ordaki widgetlara göz at onlarca g3 widgeti var begendigini download et uygulamanın kendi magazasından.Kilit ekranından saati kaldırıp widget ekle kısmına gelip sayfanın sonlarında 4x4 widgeti seçip (oval oldugu için) ekleyebilirsin
3000mah bataryasina rağmen diger telefonlara gore hizli sarj oluyotr %5 e geldiginde sarj a takiyorum yaklasik 85 dakikada %100 dolmus oluyor sgusarjida cok iyi gidiyor aksam baktigimda ekran isigi suresi 5 saatin uzerinde oluyor gun boyunca %40 parlaklikta kullaniyorumArkadaşlar lg g2 nin quick carj olayı nasıl %/50 ye kadar kaç dakikada şarj oluyor. Birde 0'dan 100,e kaç dakika sürüyor şarjı test eden varsa yazarbilirmi buraya.
Root atarak yapabilirsin yada FmRadyo Sprint adinda program yukleyerek yapanilirsin.Arkadaslar telefon yurt disindan geldi radio uygulamalarda gözükmüyor radyo nasil acabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?