Buraxlive
Üye
wifi de tasaruf modu oldugu icin mobil verisi nee oyle bir mod olmadigindan sinyaller gel git vss sarji sömürürWcdma gerçekten şarjı çok fazla kullanıyor zaten doğru düzgün çekmiyor onunda etkisiyle hem sarjı sömürüyor hemde yavaş. Wi fi şart.
Gün içinde edge yetiyor whatsapp için falan 3g nadir geçiş yapıyorum. 3gde dalgalanma oluyor sanırım bi 400 500 kb/sn oluyor bir anda bi 4 - 15 kb/sn oluyorwifi de tasaruf modu oldugu icin mobil verisi nee oyle bir mod olmadigindan sinyaller gel git vss sarji sömürür
denilen hersey dogru bir care yoksa mobil verisi sarj tuketim icinGün içinde edge yetiyor whatsapp için falan 3g nadir geçiş yapıyorum. 3gde dalgalanma oluyor sanırım bi 400 500 kb/sn oluyor bir anda bi 4 - 15 kb/sn oluyor
Evet wifi sartdenilen hersey dogru bir care yoksa mobil verisi sarj tuketim icin
TASIYICI wifi
Şart...
aynen suan bende sorun yasamadim ama bir oyun var ilk actigimdaEvet wifi sart
Belki lolipopla düzelir ama belli olmaz lg ne yapcak bakalım
3g hariç telefon mükemmel bi sorun yaşamadım hic.
Bende önceden yüklemiştim bi sorun olmamıstı ama 1 ay kafar önceydi güncellemeyle bozmuslardır belkiaynen suan bende sorun yasamadim ama bir oyun var ilk actigimda
kasma yapti
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tel sogukken 2 acmamda takilmadan gidiyo du ki ve takilma oldu ama fazla degil tabi
nasl bir oyunsa oyun sorunlu herhal
sana gerçeği soyluyorum telefonu alali 5 ay oldu sanriimBende önceden yüklemiştim bi sorun olmamıstı ama 1 ay kafar önceydi güncellemeyle bozmuslardır belki
Oyunu bilgisayarda oynama taraftarıyım bi Satranç ve Subway surf var
Subway bazen ilk koşmaya basladığnda bi anlık kasma oluyor bi daha olmuyor
Günde 1 kez belki açıyorum o kadar. Bak bakalim kasma var mısana gerçeği soyluyorum telefonu alali 5 ay oldu sanriim
eski tel S3 sorun lar oluyodu
S3 de sufway az cok oynardim
G2 alali bi kere ykledim az oynadim ondan sonra hic aklimdan gecmedi dur bakem bi yukleyeyim durumlar nasil o zmaan kasma yoktu....
ogretme asamasinda 1 kere tik yaptiGünde 1 kez belki açıyorum o kadar. Bak bakalim kasma var mı
ben fazlasini sanmistim.ddZaten o kadar
ben fazlasini sanmistim.dd
tik yapmasi bile oyunu silesim var .d
Yanlış hatırlamıyorsam bu oyunu modlu bulup bir gün oynamıştım kasmadan ama herşey full oluca sıkılıp silmistim. Oyun hiç kasmamıştı. Bu oyunda kasmanın sebebi türkçe dilden kaynaklanıyor diye okumuştum.Her oyun g2 için yapılmıyor her telefonun GPU su farklı malum. Yani telefon ne kadar sağlam olsa da bazı uygulamalar kalabilir bu telefonda sorun olduğu için değil. Ornegin dead trigger 2 yukleyin bakin nasıl kasar
Aynen öyle ama sonuçta kasıyor bu da telefondan dolayı değil kaşan oyunlar da ondan dolayı. 1 2 sene daha oyunların alayini kasmadan çalıştırır g2 ama real racing ne olur bilmemYanlış hatırlamıyorsam bu oyunu modlu bulup bir gün oynamıştım kasmadan ama herşey fu ll oluca sıkılıp silmistim. Oyun hiç kasmamıştı. Bu oyunda kasmanın sebebi türkçe dilden kaynaklanıyor diye okumuştum.
Evet 1 2 sene rahat götürür.Aynen öyle ama sonuçta kapsıyor bu da telefondan dolayı değil kaşan oyunlar da ondan dolayı. 1 2 sene daha oyunların alayini kasmadan çalıştırır g2 ama real racing ne olur bilmem
Oldu 3310.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?