Luck Star
Üye
1 sene oldu sorun yok. Her kullanıcıda sorun var dediğin adam hoparlörden ses gelmiyor diyor halbuki alt taraftaki delikli yerlerin biri mikrofon . bunun gibi neler var o sorun diye gördüğün şeylerde valla zorla al diyen yok bir suru model var piyasa da ben gayet memnunum telefonunu da seviyorum..Sorun çıkmaz diyorsunuz ama 2 gündür tamamen g2 yorumları okuyorum her kullanıcada bu sorun var genelleklikle 10 ay sonra beliriyo
sararma sorununu diyorum ??1 sene oldu sorun yok. Her kullanıcıda sorun var dediğin adam hoparlörden ses gelmiyor diyor halbuki alt taraftaki delikli yerlerin biri mikrofon . bunun gibi neler var o sorun diye gördüğün şeylerde valla zorla al diyen yok bir suru model var piyasa da ben gayet memnunum telefonunu da seviyorum..
Ben de farklı bir şey demedim çok fazla olan bir sorun değil olsa da değişim yapıyorlar anında 1 sene oldu yok dedim farklı bir şey demedimsararma sorununu diyorum ??
Merak etme teknoloji şans işidir al kullan mis gibiSorun çıkmaz diyorsunuz ama 2 gündür tamamen g2 yorumları okuyorum her kullanıcada bu sorun var genelleklikle 10 ay sonra beliriyo
merhaba arkadaşlar stock rom kurmak için herşeyim hazır bu videoyaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızgöre yapmayı düşünüyorum fakat adam yüklemeden önce fu ll wipe + internal storage yapıp telefonu boş kutu haline haline getiripsonra yüklemeye başlıyor buna gerek var mı bana göre saçma ayrıyetten lg pc suite indirmedim zaten bilgisayarda var diye. ayrıyetten indirip kurmama gerek var mı ?
Deneme yanılma bu işler böyleAlmanya romunu çok övüyolar batarya süresi falan güncelleme olsun çok iyimiş sizce geçmeye değer mi?
Güncelleme olunca hızlıca alıyolar valla lollipopuda bizden önce alcaklar orası gerçekDeneme yanılma bu işler böyle
Oluyor kardesim sitesinden indirmede hata veriyor adres satırında bi kısım vsrdı orayı silip denersen indiryoHerkeze iiyi forumlar
Suan ben italya guncel romu kullanıyorum
Bu yakin zamanda TR lolipop .. Guncellemesi gelicekmis
Tr romu LG G2 firw..list.den indirme olmuyor yani hatali
Baska bir site indirebilcegim fikri olan söylerse simdiden tskrler
Linkteki %2F kısmını siliyor musun?Herkeze iiyi forumlar
Suan ben italya guncel romu kullanıyorum
Bu yakin zamanda TR lolipop .. Guncellemesi gelicekmis
Tr romu LG G2 firw..list.den indirme olmuyor yani hatali
Baska bir site indirebilcegim fikri olan söylerse simdiden tskrler
Bak arkadaşımız belirtmiş o satırda yapman gerekeniAdres çubuğundaki %2F'yi silip / işaretini yazın.
Slayer o satır neresi acaba %2F yazilmis ama ise yaramadi .sOluyor kardesim sitesinden indirmede hata veriyor adres satırında bi kısım vsrdı orayı silip denersen indiryo
Kardeşim yukarda adres satırında o kısmı silip / koycan bas entera tamamdırSlayer o satır neresi acaba %2F yazilmis ama ise yaramadi .s
LG G2 - LG Firmware Sitesinden Stock Rom İndirmek - MaxiCepO satir tam neresi linki kop.yap yapabillrsen sevinirim..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EYW
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?