★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Link bu program yukle ac sonra driver yukle diyecek istedigine tikla yuklensin benim verdigim profili kullan derim. Cogu anlatimlar ses efektleri eski surumlere gore...

Hoparlor sesi artar ama zarar verebilir

verdiğin profilide yükledim ama ayarları pek anlayamadım çok seçenek var ve videolarda hoparlör seninide önemli ölçüde arttıyorlar fakat ben anlayamadım

Son düzenleme:

Sucrofe

Üye
@Luck Star bu ses arttırma hakkında yardımcı olur musun? Ben de hoparlör/kulaklık sesini arttırmak istiyorum.

@Luck Star bu ses arttırma hakkında yardımcı olur musun? Ben de hoparlör/kulaklık sesini arttırmak istiyorum.
Kulaklil sesi icin hazirda var usta , 2 mesaj ustte verdigim 6319 u twrp den flashla oldu bitti . uygulama flashlamiyor system etc mixer_paths.xml dosyasindaki sayilari degistiriyor. Telefonun kendi hoparlorunu degistirme tavsiye etmem zarar verir.

Link icin buyur . bunu flashla tamamdir. Bu 63 yapiyor ses seviyesini 75 yapan da var benim kulagim kaldirmadi valla

Aynilari hoparlor icin de var ancak cidden tavsiye etmem.

Son düzenleme:
verdiğin profilide yükledim ama ayarları pek anlayamadım çok seçenek var ve videolarda hoparlör seninide önemli ölçüde arttıyorlar fakat ben anlayamadım
Fotograf attim bak. İlk once ui settingsten expert sec . sonra en ustten tab view sec ki karismasin. Daha sonra attigim profil dosyasini klasorune attiysan load kismindan benim ayari sec oldu bitti.

Sucrofe

Üye
Kulaklığın ses seviyesi yeterli benim için. Hoparlörün sesini arttırmak istiyorum. Neden önermiyorsun?

Kulaklığın ses seviyesi yeterli benim için. Hoparlörün sesini arttırmak istiyorum. Neden önermiyorsun?

çin malı telefon gibi cızırtı felan yapar diye denemedim ben cm11 romda kulaklık sesini avrupa standartları için kısmışlar o yüzden lazım oluyordu.

Lg g3 lollipop yarından itibaren dağıtılmaya başlıyor. Darısı g2nin başına
Daha nexuslar bile almadı [emoji4]

çok ilginç lg den bu hamleyi beklemezdim demekki uzun zamandır deneyip final sürümünü yapabilmisler android tarihinde bir ilk nexus tan önce güncelleme veriliyor
viper4android de hoparlör bolumude var bazı ayarları yaparak ses artıyor ama ilerde bir şey olur diye ayarları çok açmiyorum ayriyetten kulaklık ayarlarını yaptım dehşet oldu teşekkürler luck star

Sucrofe

Üye
çin malı telefon gibi cızırtı felan yapar diye denemedim ben cm11 romda kulaklık sesini avrupa standartları için kısmışlar o yüzden lazım oluyordu.

Ben hoparlör ses seviyesini arttırmak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Link falan atsanız iyi olur. Kulaklık ses seviyesi yeterli, fazla açmıyorum zaten zarar verir diye.

Ben hoparlör ses seviyesini arttırmak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Link falan atsanız iyi olur. Kulaklık ses seviyesi yeterli, fazla açmıyorum zaten zarar verir diye.
Birazdan atarim ama yedek almanda fayda var

knock on nova launcher ve liquidsmooth rom ile yaptım ben..nova ayarlarına gir hareket ayarlarına gir çift tıklamayı seç.kısayollar kısmına geçip eylem kısayollarından ekranı kapat seçeneğini seç..artık ana ekranda çift tıklayınca tuş kilitlenir

Sucrofe

Üye
@LuckStar kulaklık ses seviyesinin en yüksek olduğu dosyanın linkini atar mısın sana zahmet?

Son düzenleme: