Luck Star
Üye
Oyunda sorun olabilir kim bilir. İndiriyorum icin rahatlasin diye yazarimmoralim bozuldu sildim oyunu perfons moduna aldım biraz işe yaradı ama çok fark etmedi benim telefonda mı sorun var anlamadım çok şanssız birisiyim eskidende bölümleri geçmiyordu hala geçmiyor
Cihazinizla uyumlu degil diyor...gpu suna gore yapmamislar kasmasi normal. Baska oyun bulman lazim
Bir de ayarlardan dili ingilizce yapip dener misin? Herkes yazmis eskiden kasmiyordu artik kasiyor g2 de diye gelistirici de oyle demis
Oyunu yapan da farkinda bazi telefonlarda kasmaya baslamis ve google playde uyumlu degil yaziyor indirmiyor. Sorun yok telefondaoyunu sildim ama tekrar kurayımbende duymuştum ingilizce yapma olayını
Onunda cozumu vardir illaki. Bana da yaris oyunu lazim onerebilecegin var mi ? Asphalt 8 ile most wanted arasinda kaldim ?evet ingilizce yaptım düzeldi fakat hala bölüm geçmiyor en son geçen ay yüklemiştim dediğim gibi yine bölüm geçmiyordu acaip saçma bir şey acaba bu sorun bir tek bende mi var
aslında ikiside xreme güzel akıcı bir oyun sen karar ver oyun videolarına bakMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pc ye kopyaladim most wantedi asphalt iniyor umarim iyidir .mw pek iç açici gelmedibana gt çok berbat bir oyun pistinde sadece sağ sol yapıyorsunreal racing evet bende hiç beğenmedim bir süre sonra çok sıkıyor ve geriyor bence asphalt 8 ve nfs most wanted daha iyi fakat 1-2 gb yer kablıyor
Onu bende kullaniyorum xda dan link bul veya kendi sitesinden indir sana saglam ayarlanmis bi ayar profili atarim . o ses profilleri eski calismiyor.mw 2012 yılında çıktı ve biraz eski kalabilir ama yinede kaliteli bir oyun. asphalt 8 bende daha çok seviyorum neden derseniz bilmiyorum sonuçta zevk meselesi
bir şey soracağım viper for android kullanmayı düşünüyorum buradan indireceğim [AUDİO][MOD]Viper4Android Audio Effects(Telefonunuzdaki ses sistemine hükmedin)(Andoid 2.3+) - MaxiCep sizin bir öneriniz var çok fazla ses efekti var hepsini indirmeye gerek var mı ayrıtetten ben google play music kullanıyorum apollo sevmedim bu ayarları görürmü ?
Xda dan veya herhangi bir yerden viper4android indir forumdaki eski olabilir ama son mesajlarda yeni eklenmis galiba...xda konusu burda fakat ne yapacağımı pek bilmiyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ses kalitesi artiyor derken muzik zevkin tamamen degisir eger surekli muzik dinliyorsan o program olmadan dinleyemezsin. Ses cok doygun ve beats in buyuk kulakliklari gibi ses veriyor . ses arttiriyor diyen oldu ama ben katilmiyorum. Ses arttirmak icin verdigim 6319 adli dosyayi flashla en ufak bir zarari yok sadece 2 3 kademe daha ses seviyesi arttiriliyor. Zaten cm11 avrupa standartlarina uymak icin ses siniri getirmis orjinal lg romu kadar vermiyor.teşekkürler bugün değilde ileriki zamanlarda denerim ayrıyetten viper4android ile normal hoparlör ses kalitesini ve ses seviyesi arttırabiliyormuyuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?