The SLayeR
Üye
oynadım kardeşim sorun oluşmadı şuanlıkpeki kullanım olarak fazla ağır oyun oynadınızmı bazı yorumlarda telefonun aşırı ısınmasından ekranda sorunlar ortaya çıktığı yazılmış.
Pil sağlığı iyi diyor sorun yok yani?3845#*802#
Arama ekranına bunu yazıp battery yazan yere girip bakabilirsin batarya durumuna
Evet iyi durumda. Cycle ömrü ( dolum boşaltım ) az kaldığında orası da değişir..Pil sağlığı iyi diyor sorun yok yani?
Cycle ömrü nerdeEvet iyi durumda. Cycle ömrü ( dolum boşaltım ) az kaldığında orası da değişir..
Önceden belirlenmiş bir sayı o. Herhangi bir yerden gözüküyor mu bilmiyorum.Cycle ömrü nerde
Bütün kiliflardan var bende en iyisi spigen alım armor. Sonra sadece orijinal olan quickwindow kılıf. Çakmalari hemen eskiyor ...G2 için dört taraflı saran kapaklı kılıf önerebilecek varmı? Şuanki kapaklı kılıfım 3 ayda kullanılmayacak duruma geldi ve yan taraftan tutan köşeleri kırıldı çatladı sağlam birşey arıyorum, mümkünse uzun zamandır kullanıp memnun kaldığınız kılıfları tercihimdir.
Bütün kiliflardan var bende en iyisi spigen alım armor. Sonra sadece orijinal olan quickwindow kılıf. Çakmalari hemen eskiyor ...
Temperlenmis cam ekran koruyucu + spigen olucak o zaman yoksa spigenin kiliflisi yokOrjinal QuickWindow sağlam hissi vermiyor bana. Spigende güzel kılıf fakat kapaklı istiyorum ekran üstüne. düştüğünde sorun çıkarmasın.
Benim telefon öyle ama telefon telefonluktan çıkıyor vallahi.Temperlenmis cam ekran koruyucu + spigen olucak o zaman yoksa spigenin kiliflisi yok
Yapcam birşey yok valla memnunum benBenim telefon öyle ama telefon telefonluktan çıkıyor vallahi.
Niyetim o sekildeysi fakat temperli cam yapıştıktan sonra daha çıkmıyormuş o yüzden vazgeçtimTemperlenmis cam ekran koruyucu + spigen olucak o zaman yoksa spigenin kiliflisi yok
merhaba bugün 300 mb lık gapps ile cm 11 kurdum fakat bir sorunun var çift tıklma anca bildirim çubuğuna yapınca oluyor ayrıyetten cm gibi değil cm nin hiç uygulama veya eklentisi yok cm nin kendi arayüzü yok direk google now launcher olarak geliyor ve sanal tuşarı değiştirmenin yolu yokmu , kilit ekranı duvar kağıdı değiştiremiyorum yanlış bir şey de yapmadım ne yapabilirimLiquid Smooth : LG G2 - [ROM][4.4.4] Liquidsmooth v3.2 videolu - MaxiCep
--------CyanogenMod 11 -------
Cm11 Snapshot M11 indirme linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google Apps (romdan sonra flashlanacak) :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Tavsiyem en fu ll olan 299mb'lık telefon çok orjinal duruyor)
Kurulum için orjinal açıklama (inglizce) :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefonum sağlam olsun dersen spingen kılıf ama olmaz dersen quick window kılıflar orijinali felan farketmez eskiyebilir ben internetten 1 tane mavi renk aldım kenarları biraz kirlendi bu gidişle eskiyeblir zaten kapaklı kılıflar çabuk eskir slikon kılıf desen bilmiyorum bazıları çok çirkin ne bilim sen kararını ver
merhaba bugün 300 mb lık gapps ile cm 11 kurdum fakat bir sorunun var çift tıklma anca bildirim çubuğuna yapınca oluyor ayrıyetten cm gibi değil cm nin hiç uygulama veya eklentisi yok cm nin kendi arayüzü yok direk google now launcher olarak geliyor ve sanal tuşarı değiştirmenin yolu yokmu , kilit ekranı duvar kağıdı değiştiremiyorum yanlış bir şey de yapmadım ne yapabilirim
çok teşekkürler google now launcher güzel tek sorun knock on onu nova launcherdan nasil yapabliriz ve sanal tuslari aslında gizlemek istemiyorum g3 romunda biraz daha küçüklerdi ve istediğim uygulamada kapatabiliyordum onun dışında bir sorun yok cm 11 çok stabil çok iyi
Telefonda sorun yoktur , bir restart at olmazsa cm11 de ayarlar -> performans diye bir yer aciksa oradan yuksek performans moduna aldead trigger 2 ile ilgili sorunum var oyun çok aşırı kasıyor ve bölümleri bitirince başka bölüme geçmiyor stock romda kasmıyordu ama yine bölümleri geçmiyordu telefonumda ne sorun olabilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?