marist
Üye
1 ve 3 var bende, en çok 3 ten rahatsız oluyorum moralim bozuluyor 2 gb ram olupta ramin 300 400 lerde olması [emoji19]merhabalar bi kaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
1-liste kısımlarında telefonun dokunmatigi donuyor özellikler mobil veri sayfasında bu sorunu yaşayanlar var sanırım hard reset attım düzelmedi.
2-telefon sık sık masaüstüne dönüyor elim home tusuna degiyormus gibi.
3-uygulamalarda çalışan kısmına geldiğimde 1.4 gb kullanılan 373 mb boş yazıyor toplamı 2 gb etmiyor sizdede böylemi ?
4-knock knock mudur nedir çift tıklama ile kilit açma her denememde açmıyor ekranı.
5.kamerada foto çekerken kafamda beyazlık oluştu böyle minik bi kısım
bu kadar
ekranında camdan jelatnmi var?1 ve 3 var bende, en çok 3 ten rahatsız oluyorum moralim bozuluyor 2 gb ram olupta ramin 300 400 lerde olması [emoji19]
Cam değil ama sert ve biraz kalın bir jelatin ama sadece arama kayıtlarında oluyor.ekranında camdan jelatnmi var?
Ayarlar-Genel-Dil ve giriş gir ordan Lg klavyenin sağındaki ayarlar ikonuna bas.Arkadaslar orjinal klavyeyi nasil ozellestirebilirim. Ornek klavyede alta bosluk tusunun sagindaki nokta ve virgulu kaldirmak istiyorim
Kardes ordan dedigim sey yapilmiyorAyarlar-Genel-Dil ve giriş gir ordan Lg klavyenin sağındaki ayarlar ikonuna bas.
Burdan yaparsın.
Değiştirmek istediğiniz tuşu basılı tutup çıkan isaret lerden hangisini istiyorsan seçebilirsin, sectigin o tusta kalır değişmediğin sürece.Kardes ordan dedigim sey yapilmiyor
Kardesim ilk sorunun hakkinda bilgi veremicm ama ikincisi konusunda hepsiburada dan bulabilirisnSelamlar. Bayramdan hemen sonra telefonumda ekran titreme sorunu var diye servise göndermiştim. Yeni ürün göndereceklermiş 5-10 gün içinde. Biz telefonu servise verirken eğer sıfır telefon verilecekse telefonun aksesuarlarını geri vermemiz gerektiğini söylemişlerdi. Fakat yeni telefon gönderilecek diye bizi aradıklarında böyle bir şeyden bahsedilmedi. Yeni telefonu kutusuz mu verecekler acaba? Eğer öyleyse ben istemiyorum. İçimde kuşku var.
Bir de spigen slim armor almak istiyordum fakat internet sitesinden LG G2 kısmı kaldırılmış. Başka nerede bulabilirim?
Kardesim ilk sorunun hakkinda bilgi veremicm ama ikincisi konusunda hepsiburada dan bulabilirisn
15 20 liraya aynısını alabilirsin yere düştü dun hiçbirşey olmadıOrjinal olup olmadığını nasıl öğrenebilirim peki?
Icinden kagit cikiyo sitesinden sorgulayabiliyorsun. Hepsi buradada cakma spigen olmaz kardesim merak etmeOrjinal olup olmadığını nasıl öğrenebilirim peki?
öncelikle kardeş cevap verdiğin için tşk ederim.Benim istediğim tam olarak bosluk tusunun sagındakı o iki tusu kaldırmak.Değiştirmek istediğiniz tuşu basılı tutup çıkan isaret lerden hangisini istiyorsan seçebilirsin, sectigin o tusta kalır değişmediğin sürece.
15 20 liraya aynısını alabilirsin yere düştü dun hiçbirşey olmadı
Icinden kagit cikiyo sitesinden sorgulayabiliyorsun. Hepsi buradada cakma spigen olmaz kardesim merak etme
Metal slate disindaki renkler parlak kardesim metal slate rengi suan kullandigim mat bide gold rengi cikmis galiba onuda oneririmYok hazır almışken orjinalini almak istiyorum. O kadar para verip telefon alıyoruz, kılıfına da para verelim biraz değil mi
Tamamdır sağ ol kardeşim. Lakin hepsiburadada sadece kırmızı ve mavi kalmış sanırım.
Metal slate disindaki renkler parlak kardesim metal slate rengi suan kullandigim mat bide gold rengi cikmis galiba onuda oneririm
Mobilcaddeyede baktim parlak renkler var kardesim biraz bekle istersen belki hepsiburada tedarik ederBaşka nereden bulabilirim ki?
Ben de parlak istemiyorum zaten. Mat olsun.
Mobilcaddeyede baktim parlak renkler var kardesim biraz bekle istersen belki hepsiburada tedarik eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?