Bi o bide one plus one camerasi var ama deneyemedim yarin denerim cm11 de kulaklık sesi en son seviyede normalden az çıkıyor bunu arttiramaz miyiz ? Tesekkurler
bgun elimden telefonu yere dsrdum 5 basamkli atm den once basamaga kenari sert carpti sonra 2 metre uzaga firlayip ekranin uzerine yapisti aha dedim gitti tel spigen kilif sayesinde tek cizik yok siz siz olun spigen kilifiniz varsa sakin cikarmayin
bgun elimden telefonu yere dsrdum 5 basamkli atm den once basamaga kenari sert carpti sonra 2 metre uzaga firlayip ekranin uzerine yapisti aha dedim gitti tel spigen kilif sayesinde tek cizik yok siz siz olun spigen kilifiniz varsa sakin cikarmayin
Benim telefonda Spigen Slim Armor ve cam jelatin takılı. Cebimden çıkarırken yere düştü taklalar atarak ve cam jelatinin altı azıcık kırıldı, başkada bir şey olmadı. [emoji4]
Benim telefonda Spigen Slim Armor ve cam jelatin takılı. Cebimden çıkarırken yere düştü taklalar atarak ve cam jelatinin altı azıcık kırıldı, başkada bir şey olmadı. [emoji4]
arkadaşlar bu spigen kılıfın resimlerine baktımda ekranı nasıl koruyor o ?
birde arkadaşlar telefonumun hotspot wifisine pc yi bağlayınca sınırlı erişim yazıyor nasıl düzeltebilirim ? Eskiden yoktu böyle birşey
Room atmaktan üşeniyorum simdilik. Yok sistem dosyalarıyla oynamam root ile çalışan uygulamalar icin atmak istiyorum ama virus kolay bulaşır telefon zarar görür mu diye düşünüyorum