The SLayeR
Üye
valla kardesim sole dsunelim 12 gb kulanmisim herseyimi yedekledim 4.5 gb yedekledi sendede ortlama bu civari cikarr bi otg tak ole bak bi istersen cnku yedeklemeden once sryodu galiba nereye yedekliceni otg gzukurse otg yi secersin ?Müzik yok ki fazla 30 falan var. Bu yedek dosyası otg üzerinden flash belleğe yapılsa guzel olurdu. Resimleri falan bilgisayara yedekleyip telefondan siler yedeklerim olur heralde? Tam olarak ne kadar hafıza gerekli
ki bende gta san andreas fifa virtual tennis real boxing var ki bunlar yuksek byutlu biliosunvalla kardesim sole dsunelim 12 gb kulanmisim herseyimi yedekledim 4.5 gb yedekledi sendede ortlama bu civari cikarr bi otg tak ole bak bi istersen cnku yedeklemeden once sryodu galiba nereye yedekliceni otg gzukurse otg yi secersin ?
Benim telefon 16 gb bana 10 gb kalıyor 9u dolu iste .dvalla kardesim sole dsunelim 12 gb kulanmisim herseyimi yedekledim 4.5 gb yedekledi sendede ortlama bu civari cikarr bi otg tak ole bak bi istersen cnku yedeklemeden once sryodu galiba nereye yedekliceni otg gzukurse otg yi secersin ?
Keyfin nasıl istiyorsa onu yap.Lg g2 alacam 1 hafta sonra aklıma takılan bişey var telefonu aklıdığım ilk gün güncellemeyi yapmalımıyım yapmamalımıyım billemedım
Hard reset atmana gerek yok bu sorun pil kullanımdan uygulamaları durdurma yeri var burdan android sistemimi tam hatırlamıyorum bunlardan birini durdur dersen ana ekran resmi eski haline dönerKaç seferdir soracağım diyorum unutuyorum. Sizin de kendiliğinden duvar kağıdı değişiyor mu?
Bi uygulamaya yada oyuna girdim mi değişiyor mesela dun resmi seçip uyudum sabah kalktım resim yok normal resim geliyor.
Evet uygulamaları durduruyorum ama android sistemini değil ve zaten durdurulmuyor da. Bazen hiç bişey yapmadan mesela bir uygulamadayim kapattigimda bi bakıyorum gene değişmiş.Hard reset atmana gerek yok bu sorun pil kullanımdan uygulamaları durdurma yeri var burdan android sistemimi tam hatırlamıyorum bunlardan birini durdur dersen ana ekran resmi eski haline döner
Bence satma bende g2 den 5s geçtim 5s g2 den daha iyi bir telefon şarj konusunda g2 daha önde ama sırf bunun için g2 almaya gerek yok bence, 5s ten g2 ye geçersen uzun vadede pişman olursunarkadaşlar bende g2 32 lik almayı düşünüyorum. iphone 5s kullanıyorum süper bi telefon ancak benim için önemli olan şarj.. bu yüzden satıp g2 alacağım sizce doğrumu yapıyorum pişman olurmuyum ?
Vay be, sen de mi sattın G2'yi?Bence satma bende g2 den 5s geçtim 5s g2 den daha iyi bir telefon şarj konusunda g2 daha önde ama sırf bunun için g2 almaya gerek yok bence, 5s ten g2 ye geçersen uzun vadede pişman olursun
Yok satmadım ya babam 5s almış kendine bende takas yapalım dedim kabul etti bende g2 yi babama verip 5s i aldım.Vay be, sen de mi sattın G2'yi?
Yok satmadım ya babam 5s almış kendine bende takas yapalım dedim kabul etti bende g2 yi babama verip 5s i aldım.
Saol. Sen pc ne bir format atsana daha sonra giçbir virüs programı yüklemeden direk lg driver ve programları kur birde böylr rom atmayı deneHayırlı olsun. Ben halen dönemedim Stock'a.
Şarja bu kadar çok önem veriyorsan g2 yi alabilirsin yoğun kullanımda 1 günü çok rahat çıkartıyorBiliyorum her konuda 5s daha iyi ama kullanamadan sarji bitiyor.. 1 gunu cikarsa bana kâfi
arkadaşta g2 var şarj olayı beni çekiyor. ama apple kalitesinden de vazgeçmek istemiyorum. kaç kere akşam gelirken tel şarj bittiğinden kapandı. gün içinde de şarj bitmesin diye ekranı bile açmıyordum. şimdi serviste yenisini vericekler 8 gün oldu hala tık yok. gelsinde bidaha düşünücem..Şarja bu kadar çok önem veriyorsan g2 yi alabilirsin yoğun kullanımda 1 günü çok rahat çıkartıyor
3G açarken bile şarj biter diye el titreten telefonun özelliklerini ben napim arkadaşarkadaşta g2 var şarj olayı beni çekiyor. ama apple kalitesinden de vazgeçmek istemiyorum. kaç kere akşam gelirken tel şarj bittiğinden kapandı. gün içinde de şarj bitmesin diye ekranı bile açmıyordum. şimdi serviste yenisini vericekler 8 gün oldu hala tık yok. gelsinde bidaha düşünücem..
bende öyle düşünüyorum tama herşeyi muazzam sorunsuz ama şarj çok önemli.. beni çok yarı yolda bıraktı3G açarken bile şarj biter diye el titreten telefonun özelliklerini ben napim arkadaş
Appledan vazgeçmek istemiyorsan 6 Plus düşünebilirsin bütçe konusunda sıkıntın yoksa alabilirsin şarjı 5s e oranla çok çok iyi gidiyorbende öyle düşünüyorum tama herşeyi muazzam sorunsuz ama şarj çok önemli.. beni çok yarı yolda bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?