Sucrofe
Üye
Cok bir farklılık yok açıkçası ama cloudy romu optimusg3 den daha iyi bana göre bu surumde birde smart notice sorununu duzeltmisler dil türkçe olsa bile sorunsuz çalışıyorBen Optimus G3 v1.3 ROM'u kurdum ama bir farklılık göremedim açıkçası. Performansta iyileştirmeler falan işte. Cloudly G3 v1.3 ROM'unu önerir misiniz? Şarj nasıl ve farklılığı ne?
Tamam 5dkya atarim bu arada cpu la oynayarak antutudan bu puani aldımİlgin için teşekkürler. Optimus G3 v1.3 ROM'unda da o sorun düzeltilmiş. Fazla bir farklılığı yoksa Cloudly G3 v1.3 ROM'una geçmeyeyim o zaman. Senden bir ricam olacak. Google Play'den Trickster MOD Kernel Settings uygulamasını kurup kernellere bakar mısın? Genel sekmesinde Ondemand falan var. O Ondemand'ın falan bulunduğu kernellerin ekran görüntüsünü buraya atar mısın zahmet olmazsa? Hem bu uygulama işine yarayabilir, CPU hızıyla oynarsın.
Eyvallah ama sen kernel kurmuşsun. Belki kernel kurduğun için bunlar var. Ben ROM'un sade halindeki kernelleri öğrenmek istedim. Ama sağ ol yine de, eyvallah. Bu arada kernel kurmalı mıyım sence? İMEİ uçması söz konusu mu? Ve kernel kurunca eski kernele nasıl dönerim?
Kernelin indirme linkini direk verir misin?Kerneli bende kendi isteğimle kurmadim knock code düzgün calismiyordu bi arkadaş bu kerneli onerdi bende kurdum knock code duzledi xda da konusu vardi oraya bak istersen orda detayli bilgi vardir bende daha yeni kurdum birkaç gun kullanip sana detayli bilgi veririm
Biraz geç oldu ama buyur link buKernelin indirme linkini direk verir misin?
Önemli değil. [emoji4] İyi vermiş iyi. [emoji106]Biraz geç oldu ama buyur link buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızresimde yuvarlak içine aldığımı indir bu arada antutuya güncelleme gelmiş bende test ettim çok iyi puan verdi hemde stock romdayim ve hicbir kernel yuklu değil ayrica cpu hizlariyla felan oynamadım
Bu Dorimanx kernelini TWRP'den direk flashladım ve içinde bir uygulamayla geldi ama onu anlamadığımdan dolayı SetCPU ve Trickser MOD uygulamalarında denedim ama ikidebir Row'a dönüşüp duruyor. Neden acaba? Eski kernele döndüm.Biraz geç oldu ama buyur link buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızresimde yuvarlak içine aldığımı indir bu arada antutuya güncelleme gelmiş bende test ettim çok iyi puan verdi hemde stock romdayim ve hicbir kernel yuklu değil ayrica cpu hizlariyla felan oynamadım
Ayarlamak istediğin şeyleri o gelen uygulamadan ayarlaman lazim kernel diger uygulamalari kabul etmiyor büyük ihtimalBu Dorimanx kernelini TWRP'den direk flashladım ve içinde bir uygulamayla geldi ama onu anlamadığımdan dolayı SetCPU ve Trickser MOD uygulamalarında denedim ama ikidebir Row'a dönüşüp duruyor. Neden acaba? Eski kernele döndüm.
Hiçbir şey anlamadım ben o uygulamadan. Orjinal kernelde kalacağım ben, yine deAyarlamak istediğin şeyleri o gelen uygulamadan ayarlaman lazim kernel diger uygulamalari kabul etmiyor büyük ihtimal
Bende ilk yukledigimde baktimda banada çok karışık geldi çok kurcalamadim o yuzdenHiçbir şey anlamadım ben o uygulamadan. Orjinal kernelde kalacağım ben, yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?