boran9999
Üye
telefon var mı kardeşim sende
bende ilk kampanya zamanları @candeniz_1991 abim ile sipariş ettim teknosadan malesef ürün elimize ulaşmadı eğer ki cihaz alıcak olursan teknosadan alma.
Not:bizde 32gb sipariş ettik ama ortada bişi yok daha
Onlardan artık herşeyi beklerim... Ama buradakine ben hergün gidiyorum. Hergün tartışıyoruz. Bana öyle birşey yapsa çok sıkıntı çıkaracağımi bildiği için kalkışmaz satmaya.. Yarın ola hayır ola..Ben dün gittiğimde elimizde 3 adet var ama ön sipariş verenlerin bunlar dedi bitaneside verelim tekini dedi bilginize. Yani Ön sipariş verenlerin cihazları gönderilmedi satıldı Nasıl olsa o cihazların paraların önceden almışlardı ayın 1 inde gerçek satışlar başladıgındada o ön siparişler gönderilir bu benim tezim.
allahtan kargoya verdim kimse satamaz malımıOnlardan artık herşeyi beklerim... Ama buradakine ben hergün gidiyorum. Hergün tartışıyoruz. Bana öyle birşey yapsa çok sıkıntı çıkaracağımi bildiği için kalkışmaz satmaya.. Yarın ola hayır ola..
kardeş S4 de android var G2 de de android var. Multi Touch S4 olup da G2 de nasıl olmayacak. Allah aşkına az biraz mantıkarkadaşlar demek istediğim bu alttaki foto malum kıyaslama sitesinden alıntıdır.
seni tebrik ediyorumkardeş S4 de android var G2 de de android var. Multi Touch S4 olup da G2 de nasıl olmayacak. Allah aşkına az biraz mantık
Mobil sitelerin bazilarinda pinch to zoom yapamazsinMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız6:34 e dikkat
o dediğin nedir kardeşMobil sitelerin bazilarinda pinch to zoom yapamazsin
o dediğin nedir kardeş
g2de var o işte kıyasla.com bi hata yapmışmulti touch
Teknosa musteri hizmetlerinden stok bilgileri bolumune baglan 32 gb olarak arattir temsilciye olmasi gerekiyor istanbulda en az 10 teknosaya geldi ben cevahirden aldimbu makinenin siyah 32 gb versiyonu hiç bir yerde yok. ne zaman gelecek açaba. bu nasıl bir pazarlama taktiği anlamıyorum
o dediğin nedir kardeş
ARKADAŞLAR TELEFON ELİME GELDİ SÜPER
g2de var o işte kıyasla.com bi hata yapmış
Tabiki varHayırlı olsun bu arada telefonun gelmiş
Sormak istediğim bir soru var ekranın aşağısında kapasitif tuşlar yerine sanal tuşlar var bu tuşların kullanımı nasıl ? Ben kapasitif tuşların olması taraftarıyım
ARKADAŞLAR TELEFON ELİME GELDİ SÜPER
Ben Zde denemiştim, çok rahatlar ayrıca android açık bir sistem olduğundan, oraya 4. bir tuş ekleyebilirsin mesela... Farklı görevler atayabilirsin, kulalnımı da rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?