marist
Üye
Peki yedekleme yaparsam nasıl yapmamı onerirsin?Telefondaki yazilim değil google lg mobile support tool yazarak indirebilirsin hard resetle tum dosyalariniz silinir ama yukseltme hatalarini duzelt isleminde hicbir uygulama ve dosyalariniz silinmez
Yedekleme olarak lg pc suiteden yapılıyor galiba ama ben hiç denemedim bu konuda pek bilgi sahibi değilim ama istersenizde fotoğraf ve muziklerinizi pc ye atar hard resetten sonra tekrar telefona atabilirsinizPeki yedekleme yaparsam nasıl yapmamı onerirsin?
Uygulamalari falan yedekleme şansım yok mu?Yedekleme olarak lg pc suiteden yapılıyor galiba ama ben hiç denemedim bu konuda pek bilgi sahibi değilim ama istersenizde fotoğraf ve muziklerinizi pc ye atar hard resetten sonra tekrar telefona atabilirsiniz
Telefondaki lg backuptan yedekleme yapabilirsiniz yedekledikten sonra yedeği pc ye atarsiniz ve hard resetten sonra tekrar telefona atip yedegi kurabilirsiniz bastan soyliyim bu yontemi hiç denemedim uygulamalari tam yedeklermi bilmiyorumUygulamalari falan yedekleme şansım yok mu?
Hım Tamam Teşekkür ederim cevaplariniz için (:Telefondaki lg backuptan yedekleme yapabilirsiniz yedekledikten sonra yedeği pc ye atarsiniz ve hard resetten sonra tekrar telefona atip yedegi kurabilirsiniz bastan soyliyim bu yontemi hiç denemedim uygulamalari tam yedeklermi bilmiyorum
Rica ederim.Hım Tamam Teşekkür ederim cevaplariniz için (:
Cikar amacli derken kardesim ?Şuan da bir çok bu tarz site var.Tamamen çıkar amaçlı bence.
Yani dolandırıcılık ve sahtekarlık amaçlama.Adam İphone 5 sipariş veriyor kutudan hıyar çıkıyor.Firmayı aradığında da salakmisin almasaydın diyorlar.Televizyonda da çıktı .Oyuncak telefon gonderenmi dersin sahte garanti mı dersin daha daha neler oluyor.İnternetten alacaksan bildiğinden şaşmamak en iyisi.Cikar amacli derken kardesim ?
Hayrli olsun hosgeldinbenide ekleyin lg g2 siyah
Teşekkür.Hayrli olsun hosgeldin
Hayırlı olsun kardeşim.Asphalt 8 oynadıgımda batarya sıcaklığı 42 Dereceyi buluyor sizde de aynı mı ?benide ekleyin lg g2 siyah
Normal skma canini ben ozellikle most wanted asphalt gta bunlar islemciyi cok kulandgi icin islemci ve bataryanin cok.isinmasi normal bunu pc dende anlariz oyun.oyandgimizda islmci.sicakligi artar ve pc elimzde.baacgimiza sicak gelirHayırlı olsun kardeşim.Asphalt 8 oynadıgımda batarya sıcaklığı 42 Dereceyi buluyor sizde de aynı mı ?
Yok ondan değil yani sizde de aynı mı diye merak ettim sadeceNormal skma canini ben ozellikle most wanted asphalt gta bunlar islemciyi cok kulandgi icin islemci ve bataryanin cok.isinmasi normal bunu pc dende anlariz oyun.oyandgimizda islmci.sicakligi artar ve pc elimzde.baacgimiza sicak gelir
Ayni gerci fazla oyun oynayan biri degilimde gta most oynarken ole oluyoduYok ondan değil yani sizde de aynı mı diye merak ettim sadece
Bende fazla oynamıyorum, arada bir oynuyorum asphalt , most ve sagaAyni gerci fazla oyun oynayan biri degilimde gta most oynarken ole oluyodu
benide ekleyin lg g2 siyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?